Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 107. díl - Láska je láska

26. 11. 2019 | Televizní tipy
107. díl seriálu Krejzovi s názvem „Láska je láska“ můžete sledovat 26.11. 2019. Ondřej se sejde s Veletou, kterému dluží peníze. Veleta je nekompromisní – pokud do druhého dne nezaplatí, tak dluh odprodá. Ondřej s Kotrbou se snaží peníze se-hnat, obvolávají dlužníky.

Ale bez výsledku. Do toho Ondřej potká Mareše, který mu prozradí, že dluhy bude odkupovat on. Chce jejich továrnu zničit. A celou jejich rodinu. Ondřejo-vi se podaří sehnat peníze, aby Veletovi zaplatil, ale musí prodat všechny skla-dové zásoby. Jenže Kotrba mladší přinese další jobovku – dluží spoustě dalších klientů. A ti budou chtít dluh odprodat. Vypadá to, že z tohoto průseru nevede žádná cesta ven.

Krejzovi - 107. díl - Láska je láskaKrejza na natáčení se k němu začnou všichni chovat tak úslužně, až má pode-zření, že ho považují za starýho dědka. A to mu taky rekvizitář potvrdí. Do to-ho nešťastnou náhodou dojde ke zranění Krejzova oka, a musí jet do nemocni-ce. Domů ho se zalepeným okem přiveze Márty.

Krejza se bojí, aby ho s tím zalepeným okem neviděla Anna, nebo Bára, a to se přesně stane. Holky jsou vyděšený a začnou o něho pečovat. I když jim Krejza říká, aby toho nechaly, že si poradí sám. Jenže je tak urputný, že si přivodí další zranění – lokte a kolena. Nakonec musí Annu požádat, aby mu pomohla. A Anna, která před tím mluvila s Helenou, která jí řekla, aby zmírnila svoji péči, Krejzovi ráda pomůže.

Danka a její vztah s Honzou je na bodě nula. Lukáš jí ale řekne, že by mohl vymyslet elixír lásky na základě feromonů. Danka tomu sice nevěří, ale Lukáš je z nápadu nadšený a začne na něm pracovat. Dokonce přesvědčí Honzu, jestli by nemohl v rádiu sbírat poznat – píše o tom seminárku. Ale pravým důvodem je, že chce na Honzu nastříkat svůj elixír.

To udělá a pak už jen pozoruje, jak se Honza s Dance lísá. Lukáš aplikuje elixír i na Danku, ale Danka to odhalí. A když ji začne Honza na záchodě líbat, tak ho odbude, protože to nepovažuje za pravý cit, ale za důsledek Lukášova pokusu. Jenže Lukáš jí celý vyděšený sdělí, že udělal chybu, elixír nefunguje. Větší radost nemohl Dance udělat – běží za Honzou a konečně se v klidu líbají.

Pokračujeme v příběhu s Hajným a papouškem z minulého dílu. Hajný přinese papouška, a Petr zjistí, že má v jazyku zapíchnutý vous. Pro Zdeničku je to pří-pad doslova detektivní. Když to Petr Hajnému sdělí, tak je zaskočený, protože on vousy nemá. Ale objeví se jeho kamarád Zelfel, fousatý. Nakonec se ukáže, že Hajného žena chodí se Zelfelem. A papoušek si na něho zvykl a má ho rád, tak mu probíral vousy. Hajný a Zelfel se poperou. Zdenička na ně musí zavolat policii.

O seriálu Krejzovi:


Hrají O. Navrátil, K. Herčíková-Hrachovcová, P. Čtvrtníček, V. Hybnero-vá, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. No-votný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

107. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 26.11. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle