Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 109. díl - Sázka je sázka

3. 12. 2019 | Televizní tipy
109. díl seriálu Krejzovi s názvem „Sázka je sázka“ můžete sledovat 3.12. 2019. Anna má zase svůj den, je negativní. Vsadí se, že bude pozitivní. A všichni její pozitivity využívají, protože si konečně můžou dělat, co chtějí. Ale Aneta to hrotí, prostě chce, aby nad Annou vyhrála. A tak všechno šroubuje do extrémů. Ale Anna překvapivě všechno ustojí. Až když Čumpelík s ostatními kumpány udělá v domě mejdan, tak Aneta a Petr uznají, že Anna vyhrála. Anna vyhodí Čumpelíka s kumpány. A má přání: Petr s Anetou musí uklidit ten bordel po Čumpelíkově mejdanu.

Nad Ondřejovou fabrikou se začínají stahovat černé mraky. Opět řeší peníze – a opět to je o tom, že někdo neplatí jim a tím pádem neplatí ani oni. A opět je tu hrozba, že Mareš dluhy odkoupí. Jako záchrana se její Kotrbův kamarád, který jim chce půjčit peníze. Ale chce, aby mu podepsali směnku. Ondřejovi se to nelíbí a známý se nakonec prořekne, že je to všechno na přání Mareše. Ten na-konec za Ondřejem přijde a dá mu jasně najevo, že už dluhy odkoupil. A že je zničí.

Krejzovi - 109. díl - Sázka je sázkaHonzova máma si přeje, aby si dali společně večeři upravili dojem, který měli z prvního setkání. Jenže Danka neumí vůbec vařit, což Honza, ani jeho máma nevědí. Pája sice přivede Dance skvělýho šéfkuchaře, ale ten nakonec svůj kurz vzdá, protože Danka je nemožná. Ani karbanátky, které udělala se nedají jíst. A když Honzova máma vidí, jak neumí ani obalit řízky, tak objedná jídlo z restau-race. Danka si myslí, že tím u Honzovi mámy definitivně prohrála, ale není to pravda. Obejmou se.

Livie zve Pavla na kovbojský ples. Pavel to odmítne, ale Zdenička s Kramperou ho přesvědčí, aby tam šel. Krampera mu půjčí pravý kovbojský oblečení. Pavel tedy dorazí na ples, kde jsou na rozdíl od něho všichni oblečení normálně, jako pravej kovboj. A je všem pro smích. Nezvládne pití piva na ex, a neumí tančit. Livii je ho líto. Ráno ho probudí, Pavel je v těžké kocovině, ale zvládne složitý porod hříběte. Ti, co se mu smáli mu skládají poklonu. A uspěje i v ordinaci, kde operuje v těžké kocovině sraženou kočku. Když si chce konečně lehnout, tak přijde Livie. U ulehne k němu do postele.

O seriálu Krejzovi:


Hrají O. Navrátil, K. Herčíková-Hrachovcová, P. Čtvrtníček, V. Hybnero-vá, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. No-votný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

109. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 3.12. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles