Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 110. díl - Jede traktor

5. 12. 2019 | Televizní tipy
110. díl seriálu Krejzovi s názvem „Jede traktor“ můžete sledovat 5.11. 2019. Danka má zase problémy se Sabinou. Hádají se. Sabina obviňuje Danku, že jí schválně ukradla otázky k rozhovoru s významnou osobností. Ukáže se, že je Dan ka vzala, ale neúmyslně. Společně s jinými papíry je odnesla k Honzovi do kance-láře. Danka se Sabině omluví.

Honza někam odjíždí a Kamil všechny zve na oslavu narozenin. Danka nechce, ale pak pozvání přijme. Ráno se probudí s kocovinou a se Sabinou v posteli. A aby toho nebylo málo, tak jí přijde sms deod Matěje, ze který je jasný, že s ním Danka spala. Danka je zničená, má výčitky kvůli Honzovi a bojí se, aby to neprasklo. Zvlášť, když to Sabina všem vyzvonila. Pája pozve Matěje do rádia a Danka z toho šílí! Jenže když Matěj přijde, tak se ukáže, že ve skutečnosti spal se Sabinou. A ta mu dala Dančino číslo. A láska mezi Dankou a Honzou kvete, i když o ní ještě v rádiu nikomu neřekli.

Krejzovi - 110. díl - Jede traktorBára je vyčerpaná. Najednou se sešlo víc věcí naráz a ona nestači odpočívat. Řeší bylinky, akutní zakázku, školku, protože Luděk je nemocný. Bára nespí. I když se snaží ukrást pro sebe každou chvilku, přece jen je toho na ni moc. Příznaky porordu, které zatím ignorovala se ukážou. Takže jí musí zavolat san-itku a odvézt ji do porodnice.

Ondřej nadále shání peníze, aby mohl vyplatit Mareše. Nedaří se mu to. Dokonce selhává i jeho bratr. Ondřej je zničenej a skoro přistoupí na to, že si Mareš vezme fabriku a nebude po nich požadovat další peníze. Jako zázrakem se objeví klient, který jim dává velkou zakázku. Ondřej je šťastný, Mareš fab-riku nezíská.

Pavel ošetřuje psa, kterého přivezl jeho syn a jeho kamarád. Tvrdí, že ho srazilo auto. Jenže při bližším ohledání si je Pavel jistej, že psa musel někdo pořádně zmlátit. Když psa zachrání, uhodí na syna. Ten mu přizná, že jeho kamarád v opilosti psa zbil. A chce po Pavlovi, aby to přikryl. Pavel to neudělá a jeho syn mu vmete do tváře, že už se s ním nehodlá nikdy vidět. Pavel je zničenej, i když udělal dobrou věc, zřejmě přišel o syna.

O seriálu Krejzovi:


Hrají: O. Navrátil, P. Tomicová, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. Novotný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

110. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 5.12. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !