Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 111. díl - Musíme si pomáhat

10. 12. 2019 | Televizní tipy
111. díl seriálu Krejzovi s názvem „Musíme si pomáhat“ můžete sledovat 10.12. 2019. Anna zjišťuje, že ji hodlá Leon vyhodit. Nenechává ji v klidu, stále hledá nějaké záminky. Anna je naštvaná. Když zjistí, že už má Leon dokonce jejího nástupce, který se netají tím, že má Annu nahradit, rozhodne se zkusit štěstí ve firmě, která jí nabídla práci.

Neunáhluje se, když se jí ve firmě bude líbit, tak dá výpověď v bance. Když do firmy dorazí, tak zjistí, že její majitelé jsou hippiesáci, kteří se věnují výrobě sušenek. Anna je zaskočená jejich pracovními postupy, zaměstnanci se v pracovní době věnují různým hrám. Anně se to ze začátku nelíbí, ale už na druhé schůzce začne taky hrát. To se ale zase nelíbí majitelům, kteří ji chtěli vzít do firmy proto, aby všechny usměrnila a zavedla ve firmě řád a pořádek. Takže se s Annou rozloučí. A Anna se na popud Petra rozhodne, že když chce Leon vyhodit ji, tak ona vyhodí jeho.

Krejzovi - 111. díl - Musíme si pomáhatOndra nechce, aby Bára pracovala. Má před porodem a Ondra se bojí, aby se neopakovala situace z předchozího dílu, kdy musela Bára do nemocnice. Tehdy se naštěstí ukázalo, že nerodí, že je to planý poplach. Ondra je nekompromisní, když Báře oznamuje, že bude ležet a on s ostatními za ní udělá její práci. I když se to jeví ze začátku jako jednoduchá věc, ukáže se, že to není tak snadný. Kre-za, Luděk, Márty a Ondra nestíhají. Nakonec se do toho vloží Aneta a se svými kamarádkami dává všechno do pořádku. Bára je na ni pyšná, jak to Aneta zvládá.

Danka se od Honzy dozví, že by byl rád, kdyby spolu bydleli. Danka souhlasí, ale jen do chvíle, kdy jí dojde, že Honza nechce bydlet u Krejzů v Dančině pokoji, ale u něho v domě. Danka je z toho vyplašená a svěří se Pájovi, který tvrdí, že by to Danka neměla děla, protože jestli se k Honzovi nastěhuje, tak se všechno pokazí. Danka řeší situaci s Helenou a ta jí jednoznačně radí, ať se k Honzovi nastěhuje. Danka vyžebrá na Honzovi ještě jeden den, a vymluví se na Báru, že potřebuje pomoct. Další den ale zjistí, že Honza mluvil s Pájou, který mu všechno vykecal. Aby Honzu ujistila, že s ním bydlet chce, jdou společně balit věci.

Čumpelík má zase skvělý nápad, začne vyrábět maringotky pro zvířata. A hned první zákazník veteriny se nadchne a koupí si takovou maringotku pro svého miláčka. Jenže další den se objeví tentýž zákazník i s pejskem, který má alergickou reakci. Zákazník tvrdí, že je zvíře nemocné z té maringotky. Čumpelík tedy vyzkouší maringotku na svém králíkovi. A ten dostane taky alergii. Čumpelík je zdrcenej, jeho podnikání je v troskách. Krampera to vyřeší, přinese lak, který je antialergický.

O seriálu Krejzovi:


Hrají O. Navrátil, K. Herčíková-Hrachovcová, P. Čtvrtníček, V. Hybnero-vá, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. No-votný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

111. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 10.12. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !