Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 83. díl - Kdo je kdo?

3. 09. 2019 | Televizní tipy
83. díl seriálu Krejzovi s názvem „Kdo je kdo?“ můžete sledovat 3.9. 2019. Helena s Bárou přispějí na charitativní sbírku. Bára věnuje něco ze svého podnikání a Helena se konečně „zbaví“ obrazu, který namaloval Krejzův kamarád. Je to portrét Krejzovi bývalé lásky, tedy ženy, se kterou chodil před Helenou. Flanderková a ostatní ženy, které sbírku organizují jsou z darů nadšené.

Jenže Luka zjistí, že malíř, který obraz namaloval je slavný a jeho práce se prodávají za miliony. Helena a Bára se snaží obraz získat zpět. A jde to těžko, protože Flanderková obraz přemaluje-má tvůrčí období a Flanderka jim ho nakonec prodá draho. Helena nakonec od Krejzy zjistí, že to nebyl originál. Ten si malíř vypůjčil na výstavu. Takže Helena investovala peníze zbytečně.

Krejzovi - 83. díl - Kdo je kdo?Petr se nechá vyprovokovat Pavlem, aby si konečně udělal papíry na motorku. Petr jízdy zvládne bravurně, ale testy mu dělají problémy. Když je neudělá ani podruhé tak hrozí, že přijde i o řidičák na auto. Pavel to zjistí a udělá testy za něho. Jsou si podobní, takže nikdo nic nepozná.

Danka náhodou v pizzerii vyslechne hovor Honzy a nového moderátora zpráv, který bude do rádia nastupovat. Chce o tom informovat Páju, ale zapomene. Má dost práce v televizi. Jenže mezi tím začne být v rádiu dusno, Honza všechny dost dusí. Kamil a Tereza mají strach, že je Honza vyhodí. Tak jdou pro radu k Dance. Ta přes Ondru zjistí, že i kdyby je chtěl vyhodit, tak to tak snadné mít nebude. Mají smlouvy.

Kromě Páji, který fakturuje. Nakonec se ukáže, že Honza zatím nikoho vyhodit nechce, nový moderátor zpráv sice opravdu nastoupí, ale Kamil bude moderovat pořad se Sabinou. Sabina je otrávená. Pavlovi přinese Zachová plnou krabici křečků. Pavel řeší, co s nimi? Ve specializovaných prodejnách je nechtějí a v ústavu taky ne. Nakonec je dá Viki do zookroužku a ještě tam dětem udělá přednášku.

O seriálu Krejzovi:


ČR. Hrají O. Navrátil, J. Kretschmerová, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. Novotný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková

38. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 3.9. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !