Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 86. díl - Jsem opravdu vadnej?

12. 09. 2019 | Televizní tipy
86. díl seriálu Krejzovi s názvem „Jsem opravdu vadnej?“ můžete sledovat 12.9. 2019. LUKA vyrobil do školy Imimino. Luka ho naprogramoval a společně s Vivien se o dítě starají. Ale moc jim to nejde. Věčně ho někde zapomínají. Flanderka zakáže Vivien se o něho starat, takže ho má na krku Luka. A dítě mu dává pěkně zabrat. Takže ho nakonec přeprogramuje, aby s ním nebylo tolik práce. Vivien mu ale slíbí, že za ním někdy v noci přijde.

PETR má strach, že má Alzheimera. Uvědomuje si, že zapomíná. Netuší, že za jeho zapomnětlivostí je například Čumpelík, který mu ukradne klobásu. Petr se rozhodne situaci řešit a na popud Pavla si udělá Test Hodiny. Moc se mu nedaří je namalovat. Zasáhne Helena a Petra vyšetří. Zjistí, že nemá Alzheimera, ale toxoplazmózu. Zřejmě se v ordinaci nakazil od nějaké kočky.

Krejzovi - 86. díl - Jsem opravdu vadnej?ANNA od kolegy v práci zjistí, že se Krupková nečekaně vrátila z cesty kolem světa. Krupková se před Annou schovává, ale Anna ji najde. A zjistí od Simona, že Krupková se opíjí a je nešťastná. To jí Krupková taky potvrdí. Anna se rozhodne Krupkové pomoct a přemluví Pavla, aby s ní šel na rande. Ale Krupková sbalí Malíře. Vrací se do práce celá zamilovaná.

ZDENIČKA zjistila, že si Krampera koupil drahé rybářské návnady-gumové rybičky a nadává Kramperovi. Krampera přinese do ordinace Fretku, Pavel ji musí operovat. Zjistí, že fretka sežrala Kramperovi návnady. Krampera prosí Pavla, aby to Zdeničce neříkal, ale Zdenička na to nakonec stejně přijde. A Kramperovi odpustí.

O seriálu Krejzovi:


Hrají O. Navrátil, P. Tomicová, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová, M. Novotný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

86. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 12.9. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles