Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krejzovi - 97. díl - Šťastná rodina

22. 10. 2019 | Televizní tipy
97. díl seriálu Krejzovi s názvem „Šťastná rodina“ můžete sledovat 22.10. 2019. Čumpelík přišel zase s novým vynálezem. Vyrobil oblečení, které se dá velmi rychle ob-léknout. Když ho předvádí Krejzovi, tak ten o něj nejeví žádný zájem. Ale Anetu pobaví a nahraje si ho na mobil. Aneta s Pavlínou spřádají plány, jak proniknout do světa modelingu.

Při té příležitosti ukáže Aneta Pavlíně Čumpelíkovo video. Za zády Anety se Pavlína setká se slavnou návrhářkou a prodá jí nápad na Čumpelíkovo obleče-ní. Čumpelík na to přijde a zuří, setkává se s návrhářkou. Ta ale koupila práva na toto oblečení – od Pavlíny. Nakonec se dostane Čumpelík s tímto oblečením do receptáře. Myslí si, že prorazí, ale Krejza mu dá jasně najevo, že už se to nebude opakovat.

Krejzovi - 97. díl - Šťastná rodinaFlanderková se chce stát s celou rodinou tváří kampaně obchodního centra. Chodí s celou rodinou na focení, ale vždycky se vyskytne nějaký problém. Na-konec se ukáže, že největším problémem je rodina Flanderkova. Prostě nevy-padají na fotkách dobře. Tak Flanderková ukecá Ondřeje, aby se vyfotil místo Flanderky. Ondřej nejdřív nechce, ale nakonec souhlasí, chce mít od Flander-kové hlavně pokoj. Postupně dochází k dalším výměnám, místo jedné z holek Flanderkových vyfotí Lukyho. A když se přijde na focení podívat Bára, tak vymění i Flanderkovou s druhou holčičkou. Bára a Ondřej s dětmi jsou prostě ukázková rodina. A to jim Fanderková nejvíc zavidí.

Danka s Pájou během nočního vysílání vypijí Honzovi víno, který má schovaný v kanceláři. Když jde Pája druhý den koupit jiné tak zjistí, že to víno bylo investiční a děsně drahý. Danka koupí jiné, levné víno a s pomocí Páji ho nalijí do lahve místo toho investičního. Honza najde na záchodě lahev od levného vína, ale nedocvakne mu, že by mohlo jít o podvod s vínem. Myslí si, že v práci pili alkohol. A důrazně je napomene, aby to nedělali. Když přijde za Honzou člověk, který mu chce prodat investiční víno za milion, tak mu Honza nabídne sklenku vína. Když ochutná, tak mu okamžitě dojde, že to není t víno, které to má být. Ale díky této výměně zjistí, že prodávající nic nepoznal, není tedy znalec. A víno od něho nekoupí.

Manželský pár dorazí se psem, který chrápe. Pavel nabízí operaci, ale manžel nechce, má o psa strach. Manželka tajně operaci domluví s Pavlem. Za manže-lovými zády. Ale nakonec dostane strach, přijde na veterinu, a odnese si jiného psa v domnění, že je to ten její. Manžel ale pozná, že to není jejich pes. A spo-lečně rychle jedou na veterinu. Jejich pes je ale už po operaci a v pořádku.

O seriálu Krejzovi:


Hrají: O. Navrátil, P. Tomicová, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Su-chánek, I. Korolová, M. Novotný, J. Dolanský a další. Režie J. Rezková.

97. díl seriálu Krejzovi
můžete sledovat 22.10. 2019 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !