Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křest nového CD Dary Rolins

23. 03. 2008 | Úspěšní lidé
Ve středu 12.3.2008 přivítala zpěvačka a nastávající maminka Dara Rolins své nejnovější album s názvem D2. Svým blahopřáním otevřel cestu D2 k posluchačům již tradičně za Sony BMG Petr Čáp a uznáním nešetřil ani kmotr desky americký rapper Nironic, který je zároveň hostem na této novince.

Role průvodce setkáním se ujal zpěvačky dobrý kamarád Libor Bouček, který si na podium přinesl Daru, tak jak ji stále vidí on. O hudební složku se postaral DJ Mike Trafik ze skupiny PSH. Sešlo se více než 150 pozvaných hostů a přátel.

Dara RolinsOriginálně pojatý byl i samotný křest: mix sunaru a koktejlu, kterým bylo CD pokřtěno, byl posléze nabídnut hostům i když bez úspěchu….

Ačkoli má Dara velmi blízko do porodu, svůj podvečer si náležitě užila. S nadšením mluvila s novináři, usmívala se na hosty a se zájmem sledovala doprovodnou módní přehlídku sportovního oblečení. Z podia potom slíbila, že za rok se opět sejdeme a přivítáme další CD. Celý podvečer byl nejen důstojným přivítáním nového remixového CD, ale i důkazem, že ženy zůstávají krásné a aktivní v jakémkoli stavu.
  Dara Rolins
Remixové album D2 je právě v prodeji. 1. singl z alba s názvem „Volný pád“ můžete slyšet z éteru rádií a videoklip na skladbu „IF„ měl premiéru v pátek 14. 3. od 20:00 hodin na TV Óčko a v sobotu 15. 3. byla Dara Rolins hostem pořadu ESO na TV Nova. Klip bude dále nasazen do hudebních tv pořadů.

Navštivte také oficiální webové stránky zpěvačky Dary Rolins.





Foto: Michaela Feuereislova
Zdroj:
SONY BMG

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !