Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kriminálka Las Vegas - vražda elektrickým proudem na pódiu

14. 04. 2011 | Televizní tipy

14. Epizoda – „Nezmar“


Tentokrát budou kriminalisté z losangelské laboratoře vyšetřovat zločin přímo ve světlech reflektorů. Kytarista populární skupiny, Jay, je ošklivě zasažen elektrickým proudem, který mu do úst probije mikrofonem rovnou na pódiu uprostřed koncertní show. Zatímco ho jevištní technici táhnou omráčeného do zákulisí a mezi lidmi se vzmáhá panika, kapela pokračuje ve vystoupení.

Kytary se totiž chopí jeden z techniků, který umí trochu hrát. Zprvu poněkud váhá, ale nakonec si vystoupení, které skupina úspěšně dokončí, viditelně užije. Zraněnou hvězdu lonsangelské klubové scény mezitím odváží do nemocnice, kde si policistka Catherine všimne, že popáleniny na jeho rukou vůbec nevypadají jako nehoda. Vyšetřování se soustředí na lidi kolem kapely, ale kriminalisté budou muset využít nejmodernějších zázraků techniky, aby s jistotou odhalily, kdo z nich skutečně sabotoval Jayovo pódiové vybavení.

Zároveň kriminalisté Ray a Sara ohledávají záhadnou mrtvolu nalezenou v bažinatých vodách jezera. Na první pohled vše nasvědčuje tomu, že došlo k nehodě při rybaření, ovšem na jezeře ani v okolí se nenašla žádná rybářská loďka. Identifikaci stěžuje i fakt, že mrtvý u sebe nemá žádné doklady. Jen kubánské doutníky a německé nacistické hodinky.

Následující vyšetřování kriminalisty zavede do prostředí tajných služeb, kde odhalují nekalé politické machinace i minulost oběti související s východoněmeckou Stasi. Případ nabírá na obrátkách, když dojde k další vraždě a policie stále tápe.

10. řada Kriminálky Las Vegas, každý čtvrtek od 21:30 na Nově



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles