Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kristina Kloubková a Martin Pouva budou moderovat Televizní noviny

11. 10. 2014 | Televizní tipy
V sobotu 11.10. 2014 uvede Televizní noviny TV Nova nová moderátorská dvojice. Kristina Kloubková a Martin Pouva se divákům za moderátorským pultem představí společně vůbec poprvé. Od tohoto víkendu budou diváky pravidelně provádět hlavními zpravodajskými relacemi od 19:30 hodin.

Výběr moderátorské dvojice intenzivně probíhal celý poslední čtvrt rok, protože jsme si uvědomovali moderátorské kvality Kristiny Kloubkové a chtěli jsme jí najít toho nejlepšího pracovního partnera. Tím se z mnoha adeptů stal jednoznačně zkušený moderátor a novinář Martin Pouva,“ vysvětlil Martin Švehlák, ředitel sekce zpravodajství skupiny Nova.

Kristina Kloubková a Martin Pouva budou moderovat Televizní novinyKristina Kloubková s Martinem Pouvou tak doplní stávající moderátorský tým Televizních novin -  Lucii Borhyovou s Reyem Korantengem a Renátu Czadernovou s Petrem Suchoněm.

Zatímco Kristina Kloubková působí na pozici moderátorky zpravodajských relací už od roku 2009 a od června letošního roku moderovala hlavní zpravodajskou relaci společně s Reyem Korantengem, Martina Pouvu čeká zcela nová zkušenost.

Televizní noviny jsou pro mě zcela novou disciplínou, platí zde jiná pravidla. Přesunout se z několikaminutových Sportovních novin do hlavní zpravodajské relace trvající téměř čtyřicet minut je pro mě velký posun v kariéře, ke kterému ale přistupuji s velkou pokorou,“ svěřil se Martin Pouva. „Věřím, že pro Martina budu dobrým parťákem, o kterého se bude moci opřít, a že diváci s námi budou trávit večery s radostí, oba dva se na ně moc těšíme,“ dodala Kristina.  

Premiérové Televizní noviny s Kristinou Kloubkovou a Martinem Pouvou uvidí diváci již tuto sobotu 11.10. 2014 od 19:30 hodin.


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kristina Kloubková a Martin Pouva budou moderovat Televizní noviny:

Kristina Kloubková a Martin Pouva budou moderovat Televizní noviny
Kristina Kloubková a Martin Pouva budou moderovat Televizní noviny
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sympatická dvojkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Udělali mi radost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
určitě budou dobrá dvojka,mám je oba ráda
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles