Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 14.1. 2015

14. 01. 2015 | Televizní tipy
Další díl seriálu Křižovatky života s datem 14. 1. 2015 pojednává o tom, jak těhotná –náctiletá tají otce dítěte. Partnerský pár Radka Holečková (34) a Marek (35) Sládek mají spolu dceru Nelu Sládkovou (9 měsíců). Každý z nich ale zároveň přivedl do partnerství jedno dítě: Radka dceru Elišku (16) a Marek syna Janka (17). Celá tato „sešívaná“ rodina bydlí v Liberci v polovině rodinného dvojdomku.

Křižovatky života – 14.1. 2015:


Život rodiny probíhá bez zvratů a harmonicky, ale již nějakou dobu si Radka dělá starosti o svou dceru Elišku. 16 letá dívka sotva mluví, je nevrlá, skoro nejí a ve škole se již dvakrát zhroutila. Ale lékař na nic nepřišel. Pak ale přišla Eliška domů se svou učitelkou, která Radce a Markovi sdělila, že se jí Eliška svěřila s tím, že je těhotná. Eliška se s tím svěřila jí! Propuká panika, ale gynekolog zjistí, že Eliška je již ve čtvrtém měsíci těhotenství. Pro celou rodinu je to šok.

Křižovatky života 14.1. 2015Všichni vycházejí z toho, že otcem dítěte je Eliščin přítel Ondra (17). Ale Ondra tvrdí, že spolu měli sex jen dvakrát a že se přitom chránili kondomy. Eliška o tom nechce vůbec mluvit, natož s Ondrou, se kterým se rozchází. Radka se znovu pokouší dostat z dcery, kdo je otec jejího dítěte, Eliška však zachovává ledové mlčení. Do věci vstupuje Ondrova matka, která zjišťuje, že v kritickou dobu byla Eliška s rodinou dva týdny na dovolené. Proto chce, aby se po narození dítěte Ondra podrobil testu otcovství.

Eliška nadále zachovává podivné mlčení a o otci nemluví. Její gynekolog naznačí matce Radce, že se jí možná stalo něco nepříjemného až zlého. Když se matka a dcera vrátí domů, navrhne Eliščin nevlastní otec Marek, aby dali dítě k adopci. Propuká rozhořčení a Radka podezírá přítele, že otcem dítěte je on.

Ten se rozzlobí a se svým synem Jankem se odstěhuje ke své matce. I babička je rozhořčena Radčiným podezřením. Radka vyvíjí na Elišku nátlak, protože chce vědět, kdo je otec, ale děvče uteče. Po několik hodinách se Eliška vrací se svou učitelkou, které řekne, že otcem je syn Marka Janek.

Radka o tom informuje přítele Marka a omluví se mu. Společně vyslechnou své děti a uvažují, jak a co bude dál. Na prvním místě se Radka omlouvá Ondrově matce. Ondra se doví, že otcem dítěte má být jeho nejlepší kamarád, a ruší jak s Eliškou, tak i Jankem přátelství. Ti chtějí napříště žít pro svou lásku, ale rodiče jim to nechtějí dovolit.

Radka několikrát přistihne děti při mazlení, a tak dojde ke krizi. Krize se vyřeší teprve ve chvíli, kdy se do věcí vloží Jankova matka. Janek se přestěhuje k ní, ale denně Elišku navštěvuje. Eliščina matka požádá o poručnictví Eliščina dítěte do doby, než bude Eliška plnoletá a bude moci za dítě převzít právní zodpovědnost.

Sledujte další díl pořadu Křižovatky života
ve středu 14.1. 2015 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Může být zajímavé...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
podívám se
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles