Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?

21. 02. 2017 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Zima má svoje velké kouzlo. Jenže je také obdobím, které dá tělu pořádně zabrat. Nízké teploty, málo sluníčka a nedostatek pohybu na čerstvém vzduchu – to vše může vést k oslabení organismu, který je pak náchylenější k onemocnění. I proto bychom teď měli dbát na kvalitní výživu a do svého jídelníčku zařazovat pokrmy, které obsahují vitamíny, minerály, přírozené cukry a další hodnotné živiny. Tipem na zdravou svačinku, která dobije baterky a zaručeně zlepší náladu, jsou prémiové RAW BIO tyčinky Lifebar od Lifefood.

LifebarMít chuť na sladké je normální a organismus cukry ke svému fungování potřebuje. Hodně to pociťujeme právě v chladnějších měsících, když naše tělo prahne po rychlém přísunu energie. Existují však různé druhy cukrů. Jednoznačně nejhodnotnějším zdrojem této živiny je ovoce. Jak ale čerpat „dobré“ cukry v období mimo sezónu, když v běžných obchodech nalezneme dovážené ovoce, které dozrává ve skladech a obsahuje už jen zlomek živin? Inspirací mohou být sladké RAW BIO tyčinky Lifebar od českého výrobce Lifefood.

Hravé a barevné tyčinky v sobě ukrývají tu nejčistší energii z přírody. Skvěle zasytí a přitom povzbudí k lepším výkonům během náročného pracovního dne, při tréninku v tělocvičně nebo třeba na výletě s rodinou. Maminky školáků určitě ocení, že tyčinky Lifebar nejenže báječně chutnají, ale také splňují ty nejpřísnější nároky na zdravou svačinku pro děti podle tzv. „pamlskové“ vyhlášky Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Lifebar si už stihly podmanit fanoušky z různých koutů světa. V čem se liší od dalších podobných snacků na trhu, je špičková kvalita surovin a šetrná ruční výroba. Každá tyčinka se zpracovává  z celistvých BIO surovin a za nízkých teplot do 42 °C. Jedině tak v sobě může uchovávat vysoký obsah výživných látek, vitamínů, minerálů a enzymů. Každá Lifebar vám odhalí pravé chutě a vůně ingrediencí, které byly použity k její výrobě v „lifefoodí továrně na radost“.

Český výrobce Lifefood si u všech svých pochoutek důsledně hlídá kvalitu během celého výrobního procesu: od výběru BIO surovin, přes jejich zpracování až po zabalení produktu. Lifebar jsou slazeny datlemi nebo jiným ovocem s přirozeně se vyskytujícími cukry. Neobsahují umělá sladidla, lepek, laktózu, nezdravé ztužené tuky, plnidla nebo jakákoliv jiná aditiva.
tyčinky Lifebar

Vybírat můžete z variant Lifebar a Lifebar Plus


Paleta Lifebar potěší milovníky těch nejrozmanitějších chutí. Na výběr máte ze dvou variant a celkem čtrnácti příchutí. Řada Lifebar přináší tyčinky vyrobené výhradně z ovoce, oříšků a semínek. Pro intenzivnější výkon tu je řada Lifebar Plus obohacená o přírodní superfoods.

Řada tyčinek Lifebar (47 g)

Nejmladšími přírůstky do rodiny Lifebar jsou příchutě karobová s lískovými oříšky a jablečná:

Lifebar karobová s lískovými oříšky
Nezaměnitelná a neodolatelná chuť karobu s čokoládovo-ovocným šmrncem a nádechem karamelu – to je tajemství RAW BIO Lifebar karobové. Karob vyniká coby hypoalergenní, bezkofeinová varianta čokolády. I proto osloví hlavně milovníky sladkých dobrot, kteří hledají alternativy kakaa a čokolády.
Cena v e-shopu Lifefood: 32 Kč

Lifebar jablečná
Šťavnatá, osvěžující a skvěle stravitelná. Jablečná příchuť RAW BIO tyčinky Lifebar je dokonalou souhrou panensky čistých ingrediencí: jablka, datlí a skořice. Bez oříšků! S naklíčeným slunečnicovým semínkem, které je významným zdrojem enzymů.
Cena v e-shopu Lifefood: 32 Kč

tyčinky LifefoodŘada Lifebar je dále k dostání v příchutích: třešňová, meruňková, kokosová, brazilská, fíková a čokoládová.
Cena v e-shopu Lifefood: 32 Kč


Řada Lifebar Plus (47 g)

Mocnou sílou superfoods oplývají tyčinky Lifebar Plus. O intenzivní chuťový prožitek se postarají příchutě açaí s banánem a borůvková s quinoou.

Lifebar Plus açaí s banánem
První RAW BIO tyčinka, která tepe energií v rytmu latinskoamerických tanců! Připravena z mixu zázračných plodů açaí z amazonské džungle, para ořechů, banánů a šťávy z červené řepy. Plná antioxidantů, minerálů a dalších zdraví prospěšných látek..
Cena v e-shopu Lifefood: 35 Kč

Lifebar Plus borůvková s quinoou
Fascinující orchestr chutí pod taktovkou borůvek, za doprovodu naklíčené quinoy, pohanky a slunečnicového semínka. Tyčinka neobsahuje ořechy a je bezlepková stejně jako všechny produkty od Lifefood. Lifebar Plus borůvková s quinoou – to je opravdová radost z jídla, která okoření každodenní cesty malých i velkých dobrodruhů.
Cena v e-shopu Lifefood: 35 Kč

V nabídce Lifefood ale také naleznete Lifebar Plus s chia semínky a mladým ječmenem, a další příchutě: brazilská s guaranou, třešňová s macou a baobabem, a také čokoládová s konopným proteinem.
Cena v e-shopu Lifefood: 35 Kč


Více o tyčinkách Lifebar a českém výrobci Lifefood naleznete na www.lifefood.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?:

Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?
Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?
Které potraviny vám dodají zdravou energii a zlepší náladu?
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
12. 04. 2017 22:05 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 22:01 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:57 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:53 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:49 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:46 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:35 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:31 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:28 Sebrán "Pomlázka" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:24 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů

SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nakonec 6x, už jen za setrvačnosti, zítra to nějak poměním
Obrázek uživatelky
profil
jen aby nespadla CHŽ když budou všichni odpalovat a sbírat... to by mě nasr....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
12. 04. 2017 22:01 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:56 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:52 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:48 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:42 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:38 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
12. 04. 2017 21:33 Sebrán "Kraslice" za 5 bodů
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to je teda nářez zítřejší sběr...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka