Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřáci pod okny

16. 06. 2017 | Vaše příběhy
A už tohle řeším snad po desáté. Mám malé dítě a jsem ráda, když na chvíli usne, abych si mohla dělat svoje věci nebo si číst knížku anebo spát taky. Přes den je to super a jde to. Syna dávám spinkat do koupelny, tak je klid, pootevřu okénko a vydrží tam spát třeba hodinu či dvě.

Jenže večer je to děs. Jak je ten zákaz kouření, tak všichni okolo chodí kouřit ven a dělají hluk. Jednu hospodu máme téměř před domem a další dvě jsou asi třicet metrů od nás, ale ten hluk jde krásně slyšet! Takže už více jak týden slýchám sprostá slova, rachot nebo muziku, co si pouští z mobilu a já mám z toho nervy. Nedej bože, abych měla otevřené okno! To i na dálku ten kouř leze ke nám do oken! Syn spí v postýlce vedle mě a moc se mi to nelíbí. Jenže co mám dělat? Když se ozvu, tak dostanu jen nadávky. A nyní mám už i před domem vajgly a to mě štve ještě víc! Nevím, jestli to mám řešit už policií. Tím těm kuřákům taky vyyhrožuju,  ale smějí se mi, protože prý prý kouří na pozemku hospody. Tak co mám dělat?

Sousedi si nestěžují, protože jsou kuřáci a do těch hospod chodí taky, takže jsem na to vše sama jen se synem. Když si představím, že to bude jen horší, tak se mi chce brečet. Jedině mě ještě napadá, že si přestěhuju ložnici do jiné místnosti. Ale to se mám takto omezovat? To nemám na nic nárok a nikdo mi nepomůže? :(

Nebo jestli to takhle půjde dál, tak se asi odstěhuju. Stejně už přemýšlím, že bych se vrátila zpět na vesnici, ale zatím nad tím jen uvažuji.
Uvidím, jak se vše vyvine.

Máte s tím taky nějaké zkušenosti nebo problémy? Podle mě to naše vláda nějak nedomyslela. Nemyslela na následky. Přitom se nemá kouřit na veřejných místech,  ale to policie vůbec neřeší a je jim to jedno :( Asi sepíšu petici nebo už nevím.

AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Je to hrůzaSmajlíktohle mít pod okny
Obrázek uživatelky
profil
Když to řeknu na plnou na pusu, tohle se přesně dalo očekávat a nejhorší je, že někdo tak chytrý nepřemýšlel nad tím, že co mají dělat ti kteří bydlí v blízkosti všech klubu, hospod a restaurací? Osobně mám dost stejný problém, já sama jsem na vapour2 což je elektronická cigareta,je to zdravější a nikoho tím neobtěžuju, žádný zákaz jako takový se mě netýká, z e-cigarety vajgla neudělám, z restaurace ven jít nemusím a je mi to vlastně uplně jedno, ale když už tak měli myslet na tyhle okolnosti, které k tomu kuřáky dovedou. Ráno když vedu dcerku do školky, tak jen zírám co máme před dveřmi a jak píšete s těmi otevřenými okny, jsme na tom naprosto stejně, začínám to pokládat jako omezování vlastní svobody, že si v těhle letních nocích nemužu večer ani okno otevřít. A nejhorší je, že s tím vůbec nic neuděláme i když už jsem stížnost podávala.
Obrázek uživatelky
profil
Maximální souhlas. My máme dvě hospody hned pod okny a ty jedou i do 5 do rána. A kuřáci jsou teď kapitola sama o sobě. Takže celé léto spíme se zavřeným oknem. Fakt bomba!!!!!!! Když jsme se sem stěhovali, tak to takhle nebylo.
Obrázek uživatelky
profil
S mamkou bydlíme naproti hospodě a i když kuřáci chodí ven tak jsou celkem klidní.Je to i tím,že v týdnu má hospoda jen do 23h a někdy zavře i dřív a v sobotu většinou do půlnoci a vyjímečně do 1h.Nyní si majitel hospody staví z boku baráku terasu takže před hospodou už postávat nebudou.Smajlík je to jen o domluvě a toleranci Smajlík ale naše místo je průtahem do města a z města takže občas zažíváme opice jak táhnou domů Smajlík a to si také zvyknete takže i když okolo nás jsou dvě hospody a jedna diskotéka tak máme docela klídek.Proto ostatním nezávidím,že mají takovou smůlu na deme~tySmajlík jinak jsem si všimla,že nejvíc dělají bordel mlaďasové do 20.let...díky bohu,že já taková nebyla i když jsem se domů vracela třeba v 5h ránoSmajlík dokud se něco nezmění nebo hůř někomu něco nestane tak si bude muset člověk zvyknout-jako vždycky v této Zemi.!!
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík No jsem ráda,že bydlí na vesnici,sice přímo u silnice,ale tímpádem skoro nikdo kolem nechodí,protože chodník je na druhé straně. Takže pohoda,radši starý barák a klid ,nedovedu si představit bydlet v bytě. A tohle kouření a randál pod okny,hrozný :-( to nikomu nezávidím.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles