Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kutilem doma i na zahradě

5. 08. 2019 | Knižní tipy
Název: Kutilem doma i na zahradě
Autor: Pavel Zeman
Nakladatelství: Esence
Datum vydání: 7 / 2019
Formát: 200 × 235 mm
Vazba: Pevná
Počet stran: 192 stran
Cena: 279 Kč

Kutil Pavel Zeman, známý z RECEPTÁŘE Prima nápadů, sestavil čtyřicet podrobných návodů na nejrůznější výrobky pro domácnost i zahradu. Uvádí vždy podrobný seznam materiálu i potřebných nástrojů, navíc přidává podrobný fotografický návod, jak postupovat. S jeho pomocí si můžeme vyrobit lucernu na zahradu či letní domeček pro děti, servírovací podnos, stolek na balkon, stojánek na vánoční stromeček či dokonce dřevěný batoh. Poradí ale i s drobnými opravami, například jak vyměnit práh, opravit dlažbu či vyštíplý pant.

Kutilem doma i na zahraděNovou knihu pro všechny začínající i zkušené kutily vydává FTV Prima pod hlavičkou své agentury Solootions. Kutilem doma i na zahradě s RECEPTÁŘEM PRIMA NÁPADŮ na téměř 200 stránkách nabídne ty nejzajímavější výrobky profesionálního kutila a truhláře Pavla „Kutila“ Zemana, nejen z oblíbeného pořadu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ. Doporučená cena nového knižního titulu, který vychází ve spolupráci s nakladatelstvím Euromedia Group, je 349 korun.

Podrobné fotopostupy, kde jsou krok po kroku vysvětleny jak menší a jednoduché výrobky, tak i větší a složitější konstrukce nabízí nová kniha Kutilem doma i na zahradě s RECEPTÁŘEM PRIMA NÁPADŮ. Titul je přehledně rozdělen do čtyř sekcí. První z nich přivede kutily do dílny a pomůže jim s výrobou všeho potřebného do domácnosti. Druhá část se zaměřuje na zkrášlení zahrady a ukáže, jak na výrobu lavičky i kompostéru. Třetí část přináší návody, se kterými všichni zvládnout opravy v domácnosti raz dva, ať už jde o výměnu poškozené dlaždice či správné podříznutí dveří. Poslední sekce knihy pak obsahuje Prima NÁPADY, tedy návody na výrobu originálních kousků, které potěší všechny kutily.

Autorem knihy, která byla slavnostně pokřtěna v rámci druhého ročníku rodinného festivalu BLUE STYLE PRIMA FEST v Šiklově Mlýně, je profesionální kutil a truhlář Pavel „Kutil“ Zeman, kterého diváci mohou znát z hobby pořadů televize Prima RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ a Vychytávky Ládi Hrušky. Spoluautorkou titulu je pak jeho partnerka Petra Zemanová Marková.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ vydal jednu knihu, která byla celoročním průvodcem pro všechny pěstitele, chovatele, chalupáře a kutily, už v loňském roce. Knížka slavila u čtenářů takový úspěch, že jsme se rozhodli přijít letos s titulem zaměřeným pouze na kutily a podpořit tak všechny, kteří udržují v praxi rčení o „zlatých českých ručičkách“,“ říká o nové knize Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima. 

Knihu Kutilem doma i na zahradě koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižní klub.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !