Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kvalita výrobků firmy Manner na českém trhu

11. 03. 2017 | Novinky
-Komerční sdělení-

Výrobky vídeňské firmy Manner, celosvětově uznávaného výrobce oplatek a čokolády, se staly symbolem vídeňské kultury a životního stylu. Díky rodinné tradici, přetrvávající více než 125 let, si získaly své stálé místo v oblibě mezi spotřebiteli. Receptury jednotlivých výrobků zůstávají nezměněny. A rovněž u novinek, které Manner každoročně uvádí na trh, firma dbá na použití surovin té nejvyšší kvality. Díky tomu si například výrobu kakaa firma zajišťuje zcela sama, a to včetně pražení kakaových bobů. Přes stále zvyšující se tlak na cenu, firma nikdy ve své historii nepřistoupila ke snížení kvality svých výroků. Spotřebitelé naleznou výrobky Manner ve všech zemích i obchodech na celém světě ve stejné kvalitě.

Manner„Všechny produkty společnosti Josef Manner & Comp. AG obsahují pro všechny trhy identické suroviny uvedené v seznamu přísad. A například receptura řezů Manner Neapolitaner se už po mnoho let nemění, nezávisle na cílovém trhu, zemi nebo klienta. Řezy Manner Neapolitaner jsou pro všechny cílové trhy vyráběny v identickém složení ze stejných surovin,“ uvádí Thomas Gratzer, člen představenstva Josef Manner & Comp. AG.

Společnost Josef Manner & Comp. AG je tradiční rodinnou firmou, které prodává výrobky ve vysoké kvalitě. Kvůli vysokým požadavkům na kvalitu je veškerá čokoláda vyráběna tzv. in-house, a to počínaje pražením kakaových bobů. Oplatky Neapolitaner jsou tradiční, nejprodávanější produkt společnosti a staly se symbolem vídeňské kultury a životního stylu. Oplatky Manner jsou vyrobené z pěti vrstev oplatek plněných čtyřmi vrstvami jemného lísko-kakaového krému, který obsahuje vysoký 12 % podíl lískových ořechů v krému. V souladu s firemní kulturou a zárukou kvality se oplatky Manner vyrábějí bez umělých barviv a konzervačních látek.

Přestože je Manner tradiční rodinnou firmou s výrobky vyráběnými osvědčenými recepturami přes 125 let, přináší každý rok svým zákazníkům nové chutě, tvary nebo balení. Ne jinak je tomu i v letošním roce. Rovněž u novinek hraje kvalita a použití surovin té nejvyšší kvality velkou roli.

Manner









Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !