Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kvasinkové rekordy

8. 07. 2017 | Nemoci
Říkáte raději kandidóza, kvasinková infekce, mykóza nebo problém tam dole? A kolikrát do roka v souvislosti se sebou pojmenování a popsání tohoto onemocnění řešíte? Vedete si pečlivé záznamy o četnosti vašich mykóz v průběhu nebo raději děláte, že ta věc neexistuje, nemluvíte o ní, neřešíte, necháte si od gynekologa vždy nasadit nebo si sama seženete antimykotika a dlouhodobě věc zametáte pod koberec?

A kolik takových mykóz, ať už popsaných či navenek ignorovaných ještě hodláte absolvovat, než začnete pošramocenou pověst imunity svých genitálií řešit?
Nebo vám to přijde normální, tyhle problémy má údajně každá žena a může ta to ta dnešní divná doba…

Ne, není to normální. Není tak obvyklé, že berete antimykotika 2x nebo dokonce ještě vícekrát ročně. A není bezpodmínečně očekávatelné, že když vás někdo z legrace strčí do rybníka a vy se do pěti minut neosprchujete pitnou vodou a nepřevléknete do suchého, něco z té vody logicky musíte chytit.

kvasinkyNa osvědčených radách o prodyšném oblečení v horku, převlečených plavkách po koupání v podezřelé vodě a uměřené hygieně samozřejmě je hodně.

Ale pokud jste zabředly do koloběhu nákaz při každé sebemenší příležitosti, nebude dodržování těchto zásad samospásné a je třeba hledat cílené dlouhodobé řešení. Je totiž zjevné, že obranyschopnost, neboli imunita, poševních sliznic je nedostatečná či vůbec žádná a je třeba ji posílit nebo znova zaktivovat.



Zdroj: Wobenzym





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mně se to zatím vyhýbá
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles