Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láďa Hruška představí speciální rubriku Nouzovky v pořadu TOP STAR na Primě

20. 03. 2020 | Televizní tipy
Každou neděli po poledni můžete na Primě sledovat oblíbený hobby pořad Vychytávky Ládi Hrušky, který přináší užitečné zlepšováky do domácnosti. Nově uvidíte hlavního protagonistu pořadu – kutila Láďu Hrušku – ve speciální rubrice Nouzovky Ládi Hrušky, a to hned třikrát týdně v pořadu TOP STAR, kde vám představí ty nejužitečnější rady z oblasti úklidu a dezinfekce domácnosti, chybět samozřejmě nebudou ani výroba ochranných pomůcek a další aktuální témata.

Lidový koumák si v nové rubrice připravil hned několik jednoduchých domácích vychytávek, na které se ho v uplynulých dnech diváci nejvíce ptali. Mohou se tak těšit na ty neužitečnější rady k tématu dezinfekce a úklidu domácnosti, jako je například výroba dezinfekčních prostředků nebo správné čištění kuchyňského vybavení. Chybět ale nebudou ani domácí výroba ochranných pomůcek nebo „nouzovky“ v kuchyni, které jistě ocení nejedna kuchařka.

Láďa Hruška představí speciální rubriku Nouzovky v pořadu TOP STAR na PriměFanoušci všech hobby pořadů televize Prima mohou navíc čerpat denně další inspiraci a tipy na webu i na sociálních sítích. Každý den se tak díky nim mohou těšit na vychytávky i recepty Ládi Hrušky. Pepa Libický v rubrice Minutový manžel zase prozradí, jak na jednoduché opravy v bytě a domě, a chybět samozřejmě nebudou ani aktuální rady a postupky od tváří pořadu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ.

Tým projektu Prima DOMA zareagoval rychle na současnou situaci a během dvou dnů zase připravil novou sekci svého portálu pro rodiče a děti – vyrabimesdetmi.cz. Kdo si hraje, nezlobí. Jak ale máme děti zabavit, když už jsme si zahráli všechny společenské hry a přečetli většinu pohádek? Tvořením. Na webu najdete tvoření z papíru, látek, korálků, přírodnin a spoustu dalších materiálů pro holky, kluky, maminky i tatínky. Již nyní zde najdete nápady, jak společně a kreativně využít volný čas.

Jsou zde desítky rad na výrobu drobných hraček a předmětů, které si můžete snadno vyrobit doma. Co například? Housenku z ponožky, hračku ze starého trika, ozdobnou sklenici na pastelky, hada z papíru a mnoho dalších nápadů. A další nepřetržitě přibývají. Pro ty, kteří mají možnost využít své zahrady a dílny, zde budou také návody, tipy a drobné rady na zahradní či balkonové dekorace, přípravu Velikonoc a osení. Nebo odhalíme, co zajímavého se skrývá v dílně pro malé kutily jejich táty a dědy.

Využijte svůj čas a vyrobte s dětmi něco hezkého hned teď: www.vyrabimesdetmi.cz.
Tématu koronaviru se věnují i další weby Prima ONLINE a přináší podrobné zpravodajství, včetně celého speciálu na Prima ZOOM, jak si prakticky zásobit domácnost. Jak vařit s dětmi, poradí zase Prima FRESH, a mnohé praktické návody přináší i Prima LIVING.

Nezapomeňte sledovat novou rubriku Nouzovky Ládi Hrušky v pořadu TOP STAR od 19.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Láďa Hruška představí speciální rubriku Nouzovky v pořadu TOP STAR na Primě:

Láďa Hruška představí speciální rubriku Nouzovky v pořadu TOP STAR na Primě
Láďa Hruška představí speciální rubriku Nouzovky v pořadu TOP STAR na Primě
Láďa Hruška představí speciální rubriku Nouzovky v pořadu TOP STAR na Primě
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles