Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lahodná zelenina od jara do podzimu se skleníky LIMES

6. 03. 2019 | Zahrádka
-Komerční sdělení-

Odjakživa sníte po chutných paprikách a okurkách? Nebo nedáte dopustit na domácí rajčata? Tak si zkuste vypěstovat vlastní zeleninu přímo na zahradě.

Nejlépe nám k tomu poslouží skleník. Na trhu je mnoho prodejců a variant skleníků. Asi ale budete souhlasit, že nejlepší variantou je nákup přímo u výrobce. Pokud se obrátíte přímo na výrobce máte jistotu, že kromě skleníku dostanete i důležité informace, a s tím spojené služby, v odpovídající kvalitě. Kvalitní skleník vám může dělat radost dlouhá léta. Takovou kvalitu nabízí  LIMES Litomyšl s.r.o., která má již od roku 1991 spokojené zákazníky nejen u nás, ale i po celé Evropě.

Od paprik až po melouny


skleníky LIMESNabídka v e-shopu Limes.cz je bohatá a zaručeně potěší nejen náročné zahrádkáře. Nezáleží na tom, zda si chcete jen zajistit dostatek čerstvé zeleniny po většinu roku či jestli spíše toužíte po exotických experimentech, na jejichž konci si pochutnáte na vlastnoručně vypěstovaných plodech. Výrobky LIMES si s vašimi požadavky zaručeně poradí.

Vyrábí výhradně tzv. studené skleníky, určené k využití od časného jara až do pozdního podzimu. Vzhledem k použitým materiálům nejsou zcela ideální pro vytápění (celý proces by byl značně neekonomický), ale není problém je v případě potřeby decentně temperovat. Samotná konstrukce skleníků zaujme rovněž velmi nenáročnou a rychlou montáží – jednotlivé díly k sobě postačí pouze sešroubovat.

Proč právě LIMES?skleníky LIMES


Kvalita a preciznost – to jsou hlavní klíče skleníků LIMES. Navíc kde jinde se Vám dostane pomoci, pokud si nebude vědět rady než přímo u výrobce. Oblíbené skleníky mají krom České republiky své majitele i v Rakousku, Německu nebo Švédsku, a to už není náhoda.

Kromě odolné konstrukce si zákazníci cení zejména použití skleníkového skla, které díky kvalitní schopnosti lámaní slunečních paprsků není třeba nijak stínit či natírat. Sklo je také mnohem vhodnější pro pěstování rostlin. Pokud ale chcete polykarbonát tak to není problém. Veškeré skleníky lze vybavit kvalitním polykarbonátem.

Kvalita všech výrobků je pravidelně kontrolována v nezávislé státní zkušebně TAZUS. Garantována je odolnost proti běžné sněhové pokrývce i silnému větru. Skleníky LIMES proto na zimu v každém případě nemusíte podpírat nebo dokonce částečně rozebírat, jak tomu bývá často uvedeno v návodech levných asijských konkurentů. Výrobky Limes jsou nositelem ochranné známky Český výrobek.

Spolehněte se na českou kvalitu od odborníků a chtějte pro svou zahradu jen to nejkvalitnější! Ať už sháníte skleník, fóliovník, kompostér nebo třeba originální a praktický vodní gril, ze široké nabídky v e-shopu Limes.cz si určitě spolehlivě vyberete.

skleníky LIMES


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Lahodná zelenina od jara do podzimu se skleníky LIMES:

Lahodná zelenina od jara do podzimu se skleníky LIMES
Lahodná zelenina od jara do podzimu se skleníky LIMES
Lahodná zelenina od jara do podzimu se skleníky LIMES
Lahodná zelenina od jara do podzimu se skleníky LIMES
Lahodná zelenina od jara do podzimu se skleníky LIMES
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
radost se podívat
Obrázek uživatelky
profil
mašle
Obrázek uživatelky
profil
jj a hlavně když je to učivo základní školy (druhý, druhá, druhé...). Tedy aspoň ZA NÁS se to učilo na základce.. SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jako v tý pohádce - poléfka, nebo polévka?
no asi F to je hezčí.Smajlík Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mluvíš mi z duše, Smajlík
a zvlášť když je tu ta možnost, že si to po sobě můžeme přečíst a opravit.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka