Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Lákavá podzimní programová nabídka

18. 08. 2010 | Televizní tipy

Vyprávěj, Gympl, Kriminálka Staré Město, 9x s Alainem Delonem, Speciální jednotky v akci, Deník doktorky, Lidovky mého srdce, Hollywoodská klasika, Partnerské ladění, Smím prosit?, Ptáčata, Rigoletto z Mantovy – to je jen několik zajímavých tipů z pestré podzimní programové nabídky České televize.

 

Vyprávěj od 3. 9. – pátek ČT1 20:00

Druhá řada oblíbeného retro seriálu. Osudy rodiny Dvořákových a jejich přátel, tentokrát z období let sedmdesátých. Příběhy z nedávné minulosti o tom, že v každé době toužíme po štěstí. Režie Biser Arichtev.

 

Gympl neděle 5. 9. ČT1 20:00

Koprodukční film České televize. Hořká komedie o studentech gymnázia, o konfliktu mezi školou, která je často vzdálená realitě a žáky, kteří se na podobě světa chtějí bezprostředně podílet. Režie Tomáš Vorel.

 

Kriminálka Staré Město – od 20. 9. – pondělí ČT1 20:00

Česko slovenský detektivní seriál, zasazený do každodenní reality životem kypícího bratislavského Starého Města. Jeho hrdiny jsou především kriminalisté, pátrající po zločinech, skrytých ve zdánlivě pokojných uličkách historické Bratislavy. V rolích kriminalistů Zuzana Fialová a Matěj Hádek, dále např. Oldřich Vlach, Milan Lasica, Zdeněk Žák, Sandra Nováková aj. Režie Ján Sebechlebský.

 

9x s Alainem Delonem od 6. 9. pondělí ČT1 po 22:00

9 kultovních filmů s francouzskou filmovou hvězdou: Plyšový medvídek, Zločin, Ledová ňadra, Léčba šokem, Policajt, V plném slunci, Rudé slunce, Spálené stodoly, Návrat Casanovy.

 

Speciální jednotky v akci – od 21. 9. – úterý ČT1 20:00

Čtyři příběhy britských SAS jednotek, které se odehrály na íránské ambasádě, při únosu z Mallorci, v Ománu a Sierra Leone. Dokumentární série BBC.

 

Deník doktorky – od 31. 8. – úterý ČT1 večer

Mladá doktorka s nadhledem ve stylu Bridget Jonesové poznává, že muži jsou ta nejlepší medicína. Německý komediální romantický seriál z lékařského prostředí.

 

Lidovky mého srdce

Karel Gott zpívá své nejoblíbenější národní písničky. Spoluúčinkuje Miroslav Donutil. Hraje Cimbálová muzika Ladislava Pavluše.

 

 

Hollywoodská klasika – od 7. 9. – úterý ČT2 20:00

Cyklus dnes už klasických amerických filmů, jako je Maratónec, Velký Gatsby, Kramerová versus Kramer, Takoví jsme byli, Lovec a další slavné americké filmy.

 

Partnerské ladění

V nové talk show s Šárkou Volemanovou (roz. Kubelkovou) vystoupí diváci, kteří trpí trémou při seznamování. Pomohou přizvaní odborníci?

 

Smím prosit?

Moderní škola tance se Zdeňkem Chlopčíkem. Kdo našel odvahu se naučit tanec cha-cha? Najdete ji také vy? Poznejte první taneční kroky, variace a finální choreografie. Inspirace a rady ohledně hudby, kostýmu, líčení, prostředí a všeho o tanci.

 

Ptáčata 

Unikátní časosběrný seriál o dětech na okraji společnosti.

2. B. je třídou převážně romských dětí, která vznikla na jedné základní brněnské škole kvůli petici rodičů, kteří nechtěli, aby jejich děti měly za spolužáky Romy. Tato situace „třídní společnosti" se stala východiskem šestnáctidílného seriálu o dětech na hranici společenských norem, rodinných podmínek a vlastní vůle. Děti jako spoluautoři v průběhu jednoho roku točily na malé kamery svět tak, jak ho vnímají.

 

Rigoletto z Mantovy – sobota a neděle 4. a 5. 9.

Známý italský producent Andrea Andermann přišel v roce 1992 s originálním nápadem televizně zpracovat operu Tosca G. Pucciniho v reálném čase a reálném prostředí římských paláců. Projekt vzbudil tehdy velkou pozornost, získal celou řadu prestižních televizních cen a viděli jej diváci ve 107 zemích celého světa včetně naší republiky. Povzbuzen tímto úspěchem po několika letech v roce 2000 zopakoval tento princip s další operou – La Traviata od Giuseppe Verdiho. I ta se setkala s mimořádným ohlasem, a tak vznikl třetí projekt – Rigoletto z Mantovy. Děj se bude odehrávat v palácích, divadlech a zahradách města Mantovy a pro svůj projekt získal opět hvězdné spolupracovníky. Především do role Rigoletta přijal pozvání Plácido Domingo, v dalších rolích se pak představí Vittorio Grigolo jako Vévoda a Olga Peretyatko jako Gilda. Roli dirigenta se opět zhostí Zubin Mehta. Celý tým pak obohatí dva tvůrci známí především z oblasti filmu – kameraman Vittorio Storaro a režisér celého mimořádného projektu Marco Bellocchio.

Vysílání: 1. část sobota 4. září 20:30 (60 min.)

               2. část neděle 5. září 14:00 (35 min.)

               3. část neděle 5. září 23:15 (35 min.)

 

Zdroj: Česká televize

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
na seriál Vyprávěj se už moc těšímSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles