Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska a alkohol

10. 08. 2014 | Vaše příběhy
Je mi 41 let. Byla jsem šťastně vdaná z lásky. Je pravda, že jsem 2 měsíce po svatbě onemocněla roztroušenou sklerózou, ale neustále jsem se snažila, abych zapadla mezi ostatní. Chovala jsem se jako vdaná panička. Měli jsme psa, fenu jezevčíka, který nám zpříjemňoval život, protože děti to nebyly - bohužel či bohudík.

Manžel bohužel začal velmi konzumovat alkohol a potom byl i hodně agresivní. Rány, které jsem obdržela, ani nepočítám, ale vše si pamatuji. Rodiče říkají, že jsem se měla svěřit. Ale s tím se nikdo nesvěřuje, spíše se obviňuje a hledá chyby u sebe.

Žena toho vydrží hodně, ale vše má své hranice. Už nemám sílu. Teď již jen rozvod. Opustil mě a šel za svou láskou do Prahy. Já čekala. Musela jsem prodat náš byt a přestěhovat se. Bydlela jsem s kamarádkou. Bylo to perfektní, ale bohužel spáchala sebevraždu a já se stěhovala s Ritou dál. Bydlela jsem i se psem na ubytovně.

smolařkaNelíbilo se mi tam. Nekouřím a neholduji alkoholu. Nejsem proti romským občanům, ale nechci mezi ně zapadnout, mám své priority. Internet a zdraví. Jsem nyní na jiné ubytovně, kde jsem spokojená. I pes - Rita - je tu ráda.

Snad poznám lásku a pochopení. Chci jen klid a něhu a někoho, s kým budu v bezpečí. A kdo mě bude mít rád bez závazků a planých slibů. Jsem již dospělá, i když někdy bych ráda vrátila čas. Vím, že nejsem sama, kdo by rád vrátil čas. Naše manželství trvalo 18 let. Myslela jsem, že budeme stále spolu...  Ale ani to léčení nepomohlo a už není šance na dobrý konec. Jsme od sebe.

Mám přítele, který se za mě nestydí a má mě rád i s chybami, které mám, a to nemyslím jen po fyzické stránce. Snad už jsem silnější i po psychické stránce. Konečně jsem přibrala pár kilogramů, ale stále to není ono. Chybami se člověk učí, mohu tedy říci, že jsem poučená.

SMOLARKA - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Láska a alkohol:

Láska a alkohol
Láska a alkohol
Láska a alkohol
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
bude dobře, moc Ti to přeju.
Obrázek uživatelky
profil
Přeji hodně štěstí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
přeji hodně štěstíčka..jak psaly holky..Držím palečky...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky se připojuji k děvčatům a přeji moc a moc štěstí, držím ti palce. SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík

Pejsek je moc hezký.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil

taky držím pěstičky, ať se vše daří.
Jsem o dost starší, chlapa nechci ani vidět, ale bez mého pejska-drahouška si život vůbec nedovedu představit. Zvířátko NIKDY vědomě neublíží-žádný chlap nestojí za to, aby se žena trápila. Obdivuji, že jsi s někým takovým vydržela tolik let, když nebyly děti a nebylo nutno manželství stůj co stůj udržet. Snad příští léta budou jen šťastná Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles