Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Novodobé způsoby seznamování - nic nového pod sluncem

9. 02. 2020 | Vztahy
Lidé odjakživa nechtějí být sami. Chtějí žít v párech, mít jistotu rodiny, mít spolu děti, zázemí, ale i majetek. Tradice zprostředkovaných sňatků, jak ji známe hlavně z historie významných rodin, se již dnes neuplatňuje. Přesto ji lze stále najít v mnoha kulturách. My Češi v současné době preferujeme lásku, která je pro nás důležitým kritériem pro společný budoucí život s partnerem.

Kde se mám seznámit, když nikam nechodím?


V dřívějších dobách byla možnost nalézt životního partnera jiná, možná jednodušší, větší. I dříve existovaly určité možnosti, které pomáhaly lidem v seznamování. Všichni je alespoň trochu známe. Jen si vzpomeňte, například Kecal z Prodané nevěsty, nebo dohazovačka z pohádky Mrazík. Společenský život dnes není tak bohatý, jako dříve.

Novodobé způsoby seznamování - nic nového pod sluncemNavštěvujeme mnohem méně akcí vhodných k seznámení, méně plesů, bálů, neexistují již městská korza, na nichž se potkávali mladí lidé. Kina a divadla nahrazuje často televize, počítač, DVD přehrávač, atd. Mnoho práce vykonáváme v osamocení doma u počítače, nebo ve velmi úzkém kruhu spolupracovníků.

V práci jsme samé holky


Nejen ve školství a zdravotnictví existují převážně ženské, nebo mužské kolektivy a tak se možnosti nalézt nového partnera zmenšují. Proto přišly na scénu seznamovací inzeráty a později seznamky. První dochovaný seznamovací inzerát je z roku 1695. Lidé se prostě seznamovat chtějí a využívají ty možnosti, které jsou právě k dispozici. Internet si získává stále více příznivců a tak mizí nejen klasické dopisovací seznamky ale také seznamovací inzeráty v novinách.

Seznámit se online je normální


Internetové seznamky jsou jen jinou, moderní formou seznamování lidí, kteří touží po životě ve dvou. Naše doba je v mnohém lepší, jednodušší, než ty minulé, ale zrovna přirozenému seznamování nepřeje. Tak vezměte svůj život do svých rukou a nebojte se seznámení v internetové seznamce. Je to rozhodně lepší varianta, než sedět doma, truchlit nad svou samotou a litovat se. Zkrátka, internetové seznamování není nic nového pod sluncem, nemusíte se ho bát.

Zdroj: ELITE Date

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkJá jsem se seznámila se svojí láskou přes ingternet na chatu pro zadané. Nakonce jsme se dali dohromady a jsme spolu 8 let a pořád jako zamilovaní. Ale nebojte, sem tam přijde malá bouře ale když se pročistí Smajlík Proto to zkuste a nevzdávejte se. Snad se konečně najde ten pravý !!!
Obrázek uživatelky
profil
Čaje boli príma, ale ja veľmi rada spomínam na korzo. Bývalo každý deň a chodila tam skoro celá trnavská mládež.
Nedávno som to spomínala u sestry a krstná dcéra sa pýtala, čo to bolo za akciu. Keď som jej to vysvetlila, tak len krútila hlavou, že nechápe, ako nás mohlo baviť hodinu-dve chodiť hore-dolu po meste.
Obrázek uživatelky
profil
já si na inzerát muže nenašla, ale sestra měla štěstí..má skvělého muže asi 15let jsou manželé . já našla muže u plotku...kdysi jsem o tom už psalaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
TO BYLY ČASYSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
čaje to byla nádhera. Moc často vzpomínám! Hezky jsme tančili a dnes je to na "diskoškách" jako když šlapete zelí!SmajlíkSmajlík
SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle