Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Každý den, každá minuta a každá vteřina roku 2011 bude nakloněna Lásce

23. 12. 2010 | Vztahy
Co říkají karty o vztazích v roce 2011? Tak na to jsme se zeptali kartářky z Věštírny Květy Fialové paní Reginy. Setkali jsme se s ní v Botanicu, slavné pražské restauraci, kde se věštkyně už tradičně scházejí. Regina zamíchala své karty, rozložila je na tmavém sametovém ubrusu, položila ruce na křišťálovou kouli a začala věštit. Jen černá kočka na rameni a oblaka dýmu tu k úplné dokonalosti čarodějky chyběly.


Tak jak na tom budou partnerské vztahy v příštím roce?

Tak všeobecně se vztahy hodně řeší už v roce 2010. Je to taková prověrka každého z nás, jak přistupujeme k zodpovědnosti, pochopení a k empatii, k druhým. Rok 2011 bude, co se týká vztahů, náročný. Partner bude zrcadlem toho, co jsme do vztahu dali, a bude to rok zúčtování, ale i odměn. Takový příklad - pokud partnerovi nahrazujeme matku a staráme se o něj jako o bejbátko, tak vztah pravděpodobně skončí. Nemůžeme se divit, za prvé - s matkou se nesouloží, za druhé - dokonale jsme potlačili jeho mužské JÁ, a za třetí - muž je lovec, chce dobývat a vítězit. Vyprané peřiny, připravená svačinka do práce a neustálé peskování ho najednou přestanou bavit a odchází tam, kde se cítí jako muž. A pokud jsme vedle sebe jako muž a žena, vztahy se naopak upevní a prohloubí.

Jak je to vlastně s koncem světa v roce 2012? Má vůbec ještě smysl zabývat se něčím tak malicherným, jako jsou vztahy?


Věštírna Květy FialovéKdepak. V roce 2012 nebude konec světa, jak je nám předkládáno v téměř hororových scénářích. Ona taková čistka v podstatě už začala. Záplavy, tsunami, zemětřesení, letecké havárie, denně spousta mrtvých. Ještě nikdy jsme nezaznamenali takové množství obětí na životech jako v této době. Ani děti se nerodí normálně, umělé oplodnění je téměř na denním pořádku, mladí lidé skoro nemohou zplodit dítě běžnou cestou. V tomto období je prostě stopka, dokud se svět nevyčistí, nemají se děti rodit. Lidé se zabíjejí kvůli dvěma stovkám, muži se přeoperovávají na ženy a rodí děti! Vrchnost dovolí, aby se daly koupit na každém rohu drogy, zbraně a děti. Sami se podílíme na konci světa, vybíjíme se navzájem. Ale to jsem odbočila. Vztahy a láska jsou nejdůležitější, v čem přežijeme. Je zajímavé, jak si lidé po záplavách pomáhali. Soused, se kterým jsme vedli válku, se s námi rozdělí o chleba, puberťák, který nepozdravil, nám pomáhá uklízet vyplavený dům... Vztahy jsou nejdůležitější a takové zmodernizované Desatero, kterým bychom se měli všichni řídit, nás provede bez úhony rokem 2012.

Která období v roce 2011 budou pro lásku nejpříznivější?

Každý den, každá minuta a každá vteřina. Nejde nikomu určit, kdy má rozdávat lásku, měl by to dělat spontánně a bez kalkulu.

A která naopak budou příznivá nejméně - kdy dojde pravděpodobně k partnerským krizím?

Tak všeobecně se krize na nás chystají vždy při úplňku, v období svátků, prodloužených víkendů a v zimních měsících.

Na co bychom si v příštím roce měli dát pozor, abychom o lásku nepřišli?

Věštírna Květy Fialové

Komunikovat a řešit problém ihned, on se sám neztratí, jenom se tou nekomunikací zvětší, a tím se zvětšuje i propast mezi partnery. Přestaňme chtít někoho vlastnit, je to lidská bytost, a ne naše osobní vlastnictví. Nenechme se vytvarovat, buďme takoví jako na začátku, do tohoto originálu se náš partner zamiloval. Milujme bez kalkulu, vyplatí se nám to.

Když lásku nemám, co mám dělat, aby přišla?

To není možné, každý v sobě má lásku. Minimálně lásku k sobě, jestli se někdo nemá rád, pak zákonitě přitáhne partnera, kterého si zaslouží a který ho bude využívat.


Tak ještě jinak, jak na tom budu konkrétně s láskou já?

Nebudu si hrát na Sibylu, že bych Vám tady u stolu při rozhovoru, z toho, jak mícháte kafe  předpověděla Vaši osudovou lásku. K tomu je potřeba klid, soukromí dvou lidí, kteří před sebou nic neskrývají, a druhá strana je ochotna slyšet pravdu. Proto spolupracuji s Věštírnou Květy Fialové, která nabízí solidní a pečlivě prověřené věštce a toto vše je tam samozřejmostí. Zkrátka mi zavolejte a zeptáme se karet.


Vaše věštkyně Regina
www.vykladzive.cz



Dne 23. 12. 2010 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem:

(po tomto datu na Vaše dotazy již odpovídáno nebude!)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dufam, že rizík bude čo najmenej
Obrázek uživatelky
profil
čakám na pekné chvile
Obrázek uživatelky
profil
dufam, že to tak naozaj bude
Obrázek uživatelky
profil
Moc děkuji za odpověď a přeji šťstný nový rok
Obrázek uživatelky
profil
za kladnou předpověď a přeji hezké VánoceSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles