Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kde se dají dnes srovnat seznamky? Mějte perfektní přehled

4. 03. 2020 | Vztahy
-Komerční sdělení-

V dnešní době snad ani neexistuje lepší možnost potkat zajímavý protějšek než právě ta, která vede do online světa. V něm se mohou seznámit lidé, co by jinak vůbec neměli šanci na sebe narazit, protože buď nemají čas chodit do společnosti nebo jsou naopak spíš rezervovanější povahy a plesy nebo zábavy není prostředí pro ně. Seznamek je přitom mnoho typů, některé se specializují třeba na flirt, jiné jsou zase určené pro ty, kteří hledají vážný vztah. A to jsme jen na okraji ledovce, co je ještě mnohem pestřejší, než byste čekali. Jak se tedy v dnešních seznamovacích portálech orientovat?

Dobrá recenze pomůže, dozvíte se pro i proti


V principu, žádná seznamka nemůže být zcela stoprocentní, nelze se totiž zavděčit všem. Správná recenze je vyvážená, obsahuje kladné body a nezapomíná na to, co by se ještě dalo přeci jen trochu vylepšit. Prostor je tu vždycky, není důvod jen a jen chválit, bylo by to totiž ve finále zcela kontraproduktivní. Jaká různá odvětví seznamek jsou vlastně ve dnešní nabídce?

    • Seznamka 50+. Ani v této věkové kategorii se ještě nedá zanevřít na lásku, kdo hledá, najde!
    • Flirt seznamka. Když se neženete do vážného vztahu, ale chcete mít milou společnost vedle.
    • Vážný vztah. Klasika, která je vlastně také nejvíc žádanou. Mnoho lidí totiž hledá životní lásku.

A jistě bychom mohli ještě pokračovat, protože existuje i seznamka určená cestovatelům, dokonce jsou k dispozici i různé seznamovací portály podle oblíbených hudebních žánrů a různých dalších koníčků. Zajímavou alternativou pro mladší ročníky (a pochopitelně nejen pro ně) může být třeba seznamka jako Badoo. Najít tu můžete i atraktivního cizince nebo cizinku, vždyť portál je spíš taková velká sociální síť – která má desítky jazykových mutací a nabízí atraktivní funkce pro každého. Další atraktivní portál, to je třeba cDate! Určený je hlavně těm, kteří nehledají vůbec nic vážného a dlouhodobého, ale chtějí se spíš pobavit – vzít klasický proces seznamování trochu opačně, než je zvykem. Nakonec, co je na tom vlastně špatného?

Buďte v obraze a vyberte si seznamku na míru


Pomůže zvolit si co možná nejlépe –srovnání seznamek je skvělým receptem pro nezadané, kteří se ještě na internetu zase tak dobře neorientují. Navíc, pokud uděláte první kroky mezi seznamovacími portály, určitě vám půjde doslova hlava kolem. Hned několik možností, tisíce uživatelů a řazení podle okresů, krajů, věkových skupin a podobně. A spoustu zajímavých funkcí, z nichž některé jsou zpoplatněné. Rozhodně ale není pravda, že by takový poplatek měl být nějak zbytečný. Naopak, dostanete prémiové funkce navíc, díky kterým budete lépe nasměrováni při hledání protějšku nebo získáte absolutní jistotu, že nepotkáte žádný fiktivní profil. Což už jistě za tu malou částku stojí, že? Rozhodně nepůjde o nijak horentní sumy, hlavně v přepočtu na měsíční předplatné.

Samozřejmě neznamená, že za dobrou seznamku musíte nutně platit peníze, ještě, než si ji pořádně vyzkoušíte. Naopak, pročtěte si pečlivě recenze a získejte dobrou zpětnou vazbu od lidí, kteří opravdu mají co říci. Vyplatí se to, protože jedině když budete mít víc informací, můžete se rozhodnout správně. Neplatí, že byste snad měli a museli mít profil jen na jedné jediné seznamce. Kdo rozhodí více sítí, může nachytat více ryb, že? Pokud nechcete minimálně ze začátku investovat nic, určitě nemusíte, protože jsou zde dostupné i seznamky zdarma – a jistě jich není nijak málo! Můžete si prohlédnout ty nejlepší a začít na některé z těch, které mají skvělé hodnocení. Je zde velká pravděpodobnost, že spokojenost pak bude i na vaší straně, dobrá pověst dělá skutečně mnohé.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !