Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toužíte po velké lásce? Zkuste speciální rituál!

21. 07. 2011 | Vztahy
Láska a vztahy, to jsou letní témata číslo jedna. Chcete poradit, jak si přitáhnout lásku, ať už různými rituály nebo osobním naladěním? Wargana, čarodějka z Věštírny Květy Fialové, vám poradí, jak na to.


Léto, romantika, kouzla - v čem je letní čas jiný oproti dalším ročním obdobím? Co se ti, Wargano, vybaví?

Říká se, červen a červenec jsou měsíce milenců. Jde tedy o období ideální pro kouzla. Je teplo, můžeme sedět dlouho do noci na louce, taky meditovat. Všechno je k sehnání, roste ovoce, dají se dělat různé koktejly a afrodiziaka. Podobně fungují například mravenci, někdo by se z toho ale člověk skoro zbláznil. Dají se rozdrtit a tak přitáhnou lásku, ale je to přitom dost nehumánní...

Ve Věštírně se volající asi nejvíc zajímají o lásku a vztahy...

Ano. Lidi nejvíc zajímá, jestli vztahy hlavně vydrží, zda budou trvanlivé a nejvíc řeší otázku, jestli je ten partner pravý. Hodně telefonů se teď však týká i finančních otázek obecně, s čímž umíme poradit podobně.

WarganaKdyž si vybavíme letní lásky, co je v nich za kouzlo? Co čarodějného se vlastně dá se vztahy dělat?

Kouzelná je už atmosféra toho, když člověk vypne a uvolní se. Všechno jde najednou snáz, když už jenom působí moře a v přírodě se třeba zapalují ohně. Ideálně bych pro kouzla lásky viděla napojení na runu Gebo. Je to v podstatě runový znak ze starodávné germánské mytologie. Jiné znaky jsou spíš pro práci a pro ochranu a z nich se tím vlastně vyvinulo písmo. Runa Gebo zvšak přímo znamená dar, v materiální podobě citu a lásky, tedy spojení dvou duší. Je to vlastně o vztahu boha k lidem. Lidi mu dávali obětiny, aby něco dostali. Proto je to spojení zdánlivě nesouměrných sil, muže a ženy, bohatého a chudého, vzniknout však má láska.

Jak si můžeme tuto runu "lásky" představit?


Vypadá jako písmeno X. Tak si ho lze napsat na levé zápěstí a přitom poprosit bohyni Freyu o patronát nad touto činností, aby nám dopřála určitého partnera. Je dobré nechat to na ní, protože jinak se může urazit. Musíme ale malinoko specifikovat, co chceme a ona nám pak odpovídá. Freya byla bohyně rodu Vánů, velice krásná bytost, vlastně spíš milenka. Jednu noc měla třeba sex se čtyřmi trpaslíky, a tak od nich získala cenný náhrdelník. Pak účinně prováděla magii lásky. Říkalo se, že tančila s hranostaji a okolo ní byly vždy kočky, a proto je s nimi spojovaná. Tato milá zvířátka se stala známými pomocnicemi čarodějnic.

Určitě máš ty, nebo tvoje kamarádky silné zážitky v oblasti lásky. Znáš taky příběhy klientů z Věštírny ...

Nedávno jsme sami dělali tento rituál s klientkami Věštírny, i žačkami naší školy. Na rozeznání takového působení je docela brzy, ale už se u nich něco rýsuje. Výsledky jsou takové, že se za nimi otáčí každý druhý chlap na ulici. Kdo by po tom netoužil... Rituály lásky jsem po telefonu radila už nejednou. Nedávno třeba i mojí kamarádce, která v lásce byla hodně problematická osoba, taky pro soužití. Díky mé radě si našla partnera, kterého už má tři a půl roku a teď spolu čekají miminko. Takovou pomoc u nás děláme rádi.



Co patří k romantickému letnímu večeru? Jsou to svíčky, květiny? Jaká atmosféra by se měla vyvolat, aby si ženy našly partnera?

K těmto rituálům popravdě prostě patří sexuální podtext. My jsme to ale se stydícími se kamarádkami vyřešily tak, že naše naladění na rituál probíhalo kolektivně. Otevřeli jsme si víno, všechny jsme si připily, poseděly jsme, bylo to roztomilé a určitě romantické. Tak jsme přivolávaly k sobě lásku. Mělo to však i podtext strachu, když jsme se vracely, protože se všechno odehrávalo u hřbitova. Úplně ideálně ale rituál probíhá v soukromí, ve vaně. Když si člověk sestavuje byliny pro lásku a dělá láskyplný rituál za pomoci zapálené svíčky, vonných olejů a pomáhá to. Čím ho bude víc, tím líp.

WarganaJe ještě nějaký speciální rituál?

Dobrý pro podporu lásky je taky rituál s verbenou. Touto rostlinou se totiž dá přivolat láska v každou chvíli. Je dobré, když ji žena má u sebe, když partner jede daleko na služební cestu a miluje se pod polštářem s ní. Zapůsobí výrazně na jeho věrnost. Taky když žena verbenu vyhodí do vzduchu směrem, kam partner vzdušnou čarou míří, přivolá si udržení lásky.

Srpen má být vyloženě měsícem srdce... Je to tak?

Hlavně tento rok v tom bude dobrý. Jsem sice astrolog amatér, ale z postavení planet se zdá, že toto léto bude pro lásku opravdu vhodné. Poslední dva roky to lidem ve vztazích moc nešlo, ale teď by konečně všechno mohlo jít dobře. Já sama na to spoléhám...

K moři jezdí celá rodina, nebo partnerské páry. Jak třeba působí atmosféra moře na utužování vztahů?

Pokud se lidi nenechají otrávit starostmi ohledně prázdného domu, psa, tak to půjde dobře. Jenom fakt, že se člověk dostane ze stereotypu pomůže k tomu, aby spolu blízcí poseděli, popovídali si a vyřešili věci, které dlouho odkládají. Klidně i bez kouzel.

Když se vrátímě k Věštírně Květy Fialové
, co třeba ty a tvoje kolegyně radíte v ohledu lásky a vztahů?

Určitě je spousta kouzel na to, aby partner neodešel, ale bývají někdy hodně manipulativní. Vlastně se jedná přímo o woodoo, ale poradím v tom čtenářkám taky. Pro přitáhnutí lásky se udělá panáček s panenkou, spletou se červenou nebo růžovou mašlí, aby se posílila vzájemná věrnost mezi protějšky. Když má jít hlavně o sexuální věrnost, je lepší ta první, když jde o romantické zážitky, tak ta druhá. Opravdu to pomáhá.


Na další kouzla se můžete zeptat v naší Věštírně Květy Fialové. Věštc
i a kartářky spolu s Warganou jsou připraveni vám poradit, ať jste v jakékoli svízelné situaci. Přejeme vám hodně letní lásky!

Dne 21. 7. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(před a po tomto datu/čase na vaše dotazy již odpovídáno nebude - dotazy vkládejte jen v tento čas !!!!!!!!!!!!!)



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak to já spíše věřím na čísla,jsou všude a dokonale vše vychází.v jedné části rodiny se vyskytují jiné než v druhé a i číslice narození a smrti,výročí vycházejí.karty jsem nikdy nevyzkoušela ,ale mému kamarádovi vše po výkladu vycházelo--i když se říká že předpovědím vycházíme vstříc a podřizujeme se jim...nevím..
Obrázek uživatelky
profil
Přeji pěkný den.Chtěla bych se zeptat a moc ráda bych věděla,kdy mě konečně potká to štěsti a já najdu práci a vyřeším svou financní situaci.děkujiSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
věřím těmto věcem.Zrovna by se nějaká solidní osoba co tomu rozumí hodila,ale nemám na to.Jsem bez práce a skoro nadně.Potřebuji vědět zda najdu konečně dobrou práci a kdy.Jsem žena narozená 9.4.1964. v9.15 v Broumově.
Obrázek uživatelky
profil
ja se odpovedi ani nedockalaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
datum narození: 21.7. 1966 - 13:30 hod.Děkuji
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc