Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyšší věk není překážkou užit si rande! Připravte se a nalaďte se!

16. 10. 2019 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Věk nikdo z nás nezastaví. Je to suché konstatování, se kterým nemůžeme nic dělat. Můžeme ale stárnout s grácií a ukázat okolí, že nám přibývající roky vůbec nevadí. Život je potřeba prožít naplno v každém věku. Máme na to jen jeden pokus. Proto ani vy byste se s rostoucím věkem neměli vzdávat milostného života. Nemáte-li trvalý vztah, určitě prospěje čas od času vyrazit na rande. Ostatně také muži hledají ženy v každém věku.

Kosmetika a doplňky

na zakrytí nedostatků


S přibývajícími léty je ale potřeba se také na rande trochu více připravit. Věnovat více času líčení a určitě nezapomenout zakrýt prokukující šediny. Naštěstí na trhu je velké množství kosmetických přípravků, které vám vše výrazně usnadní. Existují třeba jedinečné přípravky na šedivé vlasy, které nejenže podporují růst a zvýšení objemu vlasů, ale také pomáhají předcházet předčasnému šedivění vlasů. Proces šedivění by tak mohlo být možno díky těmto přípravkům zpomalit. Takové přípravky jsou určeny k výživě vlasů, a tak jsou schopny aktivovat přirozené růstové procesy ve vlasových folikulech. Tyto přípravky mohou mít blahodárné účinky také při:

    • Řídnutí a vypadávání vlasů
    • Po menopauze a souvisejících hormonálních změnách


V tomto ohledu je vhodné volit čistě přírodní produkty a nezatěžovat vlasy další chemií. Velmi prospěšný je v tomto ohledu výtažek z jablek. Své blahodárně účinky má také proso, což je významný zdroj vitaminů skupiny B a železa. Účinnou látkou může být také přeslička rolní, což je rostlina, která má největší obsah křemíku na světě. Dále obsahuje vápník, zinek a měď, které jsou nezbytné pro zdravou pleť a vlasy.

Pro zářivý úsměv


Zvláštní péči si ale nezaslouží jen naše pleť a vlasy, ale je potřeba pamatovat také na zuby. Ty totiž ukážeme kdykoliv vykouzlíme na tváři úsměv. A pokud se smějete často a rádi, určitě chcete mít krásné zářivé zuby. Na zubech se však může negativně podepsat časté pití kávy nebo kouření, ale také celá řada dalších faktorů včetně těch genetických. Někdo zkrátka krásné bílé zuby nevyhrál. Jako instantní řešení právě na schůzku nebo na rande se tak dají zvolit populární bělící pásky, které jsou navíc šetrné k citlivým zubům. U bělících pásků je důležité používat především takové druhy, které není potřeba aplikovat na příliš dlouhou dobu. Platí to právě v případě zmiňovaných citlivých zubů.

Nalaďte se!


Nakonec pro vás máme trochu pikantní tip. A myslíme to bez legrace! Chcete-li se naladit do randící nálady, zkuste velmi známou erotickou pomůcku. Nemáme na mysli nic jiného než efektní Venušiny kuličky. Ty dokáží už při chůzi vyvolat příjemné pocity. Kromě toho, a to jste možná nevěděli, mají řadu zdravotních benefitů. Podporují třeba samovolné stahování pánevního dna, což posiluje svaly v této oblasti. Zlepší vám také vnímání poševní stimulace.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice