Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska = hřích?

4. 12. 2010 | Vaše příběhy

Co se stane, když se někdo zamiluje do někoho, koho nemá právo milovat?

Ano, je. Mně se to stalo. Moc ho miluji, toho nádherného muže s krátkými černými vlasy, modrýma očima, které se pro démona moc nehodí a ty jeho rty. No prostě Krása. Hezčí muž a to ani anděl neexistuje.

Proč jsme spolu nemohli žít šťastně, proč nás museli rozdělit, proč?! Za toto je nenávidím. Nenávist je hřích, kterého by se anděl neměl dopustit, ale po tom, co nám provedli, není nic jiného, co bych k nim mohla cítit. A k tomu už nejsem anděl. Vyhostili mě, do země lidí. A mého milovaného odvedli do pustiny, z které už není návratu. A proč toto všechno? Protože jsme se navzájem milovali. To je snad tak velký hřích? Milovat někoho? Sice jsem byla anděl a on démon, ale jenom kvůli tomuto rozdílu nám přece nemuseli zničit životy, nebo snad ano?

Žiji v zemi lidí, plná bolesti, smutku, ztráty. Nejraději bych zemřela, ale nemůžu. Jsem nesmrtelná. Tak to zařídili, abych neustále trpěla, a já trpím, nedokážete si představit, jak moc.

Ale nikdy nebudu litovat toho, že jsem ho potkala, že jsem se do něj zamilovala. Těch pár dní, co jsme spolu strávili, nelze ničím nahradit. Byly to dny plné lásky, radosti, štěstí. Nejšťastnější část mého života. Za nic bych ji nevyměnila.

Už je to desítky, možná stovky let, co mě vyhostili. Nevím, nepočítám to. A proč taky, že? Nestárnu, zemřít nemohu a přitom bych tak chtěla. Toho démona, mou jedinou lásku pořád miluji a nikdy nepřestanu. Nejde to. Každý den, každou hodinu, minutu na něj musím myslet a přitom nehorázně trpět. Nedokážu na něj zapomenout, natož ho přestat milovat. To prostě nejde. To není v mých silách.

Nikdy jsem si nemyslela, že nesmrtelnost může způsobovat takové utrpení. Ale je to tak.
Jestliže už nikdy nemám třeba jen vidět mou lásku, chci zemřít, tak moc chci zemřít, jako ještě nikdo na světě.

Zabijte mě někdo! Moc vás prosím. Najděte někdo způsob, jak ukončit mé trápení. Tomuto se nedá říkat život!

 

Nikolettka - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
do tmy nepochopeníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ať dotyčná pisatelka promine, ale vůbec ji nerozumím. Je zamilovaná, na tom přece není nic špatného.Onoho muže si představuje jako démona, nebo co? Bibli jsme sice nečetla, ale článek mi připadá jako psaný osobou, která je sektě. Prostě nerozumím.
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nechci odrazovat třebas začínající spisovatelku, ale tohle se mi zrovna dvakrát nelíbí ani jako povídka. V tolika řádcích stálé opakování téhož, tolikrát použitá slova milovat a trpět. Romeo a Julie stejně jako andělé a démoni jsou mnohokrát vyvařenou polívčičkou, jenže občas se zadaří zahrát na city. Tohle se mnou moc nehnulo. Navíc mi trochu nesedí to, že je démon i anděl jednou pojmenován tak, podruhé jako člověk (ačkoli je tedy zřejmé, že se o člověka nejedná) a taky bych tak často nepoužívala slovo život nebo bych ho doplnila o nějaký přídomek, jako andělský, nesmrtelný atd., protože takhle to vyznívá trošku nelogicky.
Na druhou stranu se mi líbí nápad, podat to celé jako zpověď.
Obrázek uživatelky
profil
Článku nerozumím, není nesmrtelnost, nejsou andělé, nejsou démoni, nevím, co mi článek měl říct.
Láska zcela jistě hřích není, lásky my lidé prožíváme,bohužel i ty nešťastné,zklamané, neopětované.
Obrázek uživatelky
profil
láska nie je hriech, len za akú cenu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles