Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska k nedokonalým věcem

7. 11. 2019 | Knižní tipy
Název: Láska k nedokonalým věcem
Autor: Haemin Sunim
Překlad: Alena Švomová
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 10 / 2019
Formát:  120 x 165 mm
Vazba:   Pevná
Počet stran: 352 stran
Cena: 298 Kč

Jak přijmout sama sebe ve světě usilujícím o dokonalost.

Malými kroky k velkým životním změnám. Od autora bestselleru Věci, které uvidíte jen když zpomalíte.


Mnozí z nás na různé tlaky v životě reagují tím, že se stáhnou do sebe a problém ignorují, což někdy vede k úzkosti nebo depresi. Jiní reagují tím, že se usilovněji věnují svým povinnostem v práci, ve škole nebo doma, v naději, že to přinese štěstí jim samotným i jejich nejbližším. Co když ale stačí být prostě sám sebou? Stejně jako když v letadle dostaneme pokyn nasadit kyslíkovou masku napřed sobě a teprve pak pomáhat ostatním, musíme být nejprve v míru sami se sebou, než budeme moci být v míru se světem kolem sebe.

Láska k nedokonalým věcemV tomto krásném pokračování svého mezinárodního bestselleru Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte se zen-buddhistický mnich Haemin Sunim s moudrostí sobě vlastní věnuje tématu péče o sebe a tvrdí, že pouze přijetím sebe sama – a všech nedostatků, díky kterým jsme sami sebou – můžeme dosáhnout soucitných a naplňujících vztahů s partnerem, rodinou a přáteli.

Kniha Láska k nedokonalým věcem, kterou doprovází vice než třicet pět barevných ilustrací, potěší vaše oči i srdce a pomůže vám mít rádi sebe, svůj život a každého, kdo do něj patří.
Když se staráte v první řadě o sebe, také svět uzná, že si zasloužíte, aby o vás bylo postaráno.


O autorovi knihy Láska k nedokonalým věcem


Haemin Sunim je jedním z nejvlivnějších současných učitelů zen-buddhismu. Narodil se v Jižní Koreji a studoval ve Spojených státech, silně jej však přitahoval duchovní život a poté, co v Koreji absolvoval formální vzdělávání jako buddhistický mnich, začal o buddhismu také sám vyučovat a přednášet.

Vzniku jeho první knížky Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte předcházelo jeho působení na sociálních sítích – své vědomosti, postřehy a chuť komunikovat s lidmi s úspěchem uplatnil na Facebooku a Twitteru, kde si čtenáři oblíbili jeho jednoduché a přímé rady a odpovědi na nejrůznější dotazy. Nečekaně dobré ohlasy na toto poradenství a rostoucí počet příznivců pak přirozeně vyústily v napsání knihy, ke které se můžeme stále vracet a s vlastním rozvojem v ní nacházet vždy něco nového.


Tuto knihu Láska k nedokonalým věcem zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

ZUZI
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Láska k nedokonalým věcem:

Láska k nedokonalým věcem
Láska k nedokonalým věcem
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !