Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska k nedokonalým věcem

7. 11. 2019 | Knižní tipy
Název: Láska k nedokonalým věcem
Autor: Haemin Sunim
Překlad: Alena Švomová
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 10 / 2019
Formát:  120 x 165 mm
Vazba:   Pevná
Počet stran: 352 stran
Cena: 298 Kč

Jak přijmout sama sebe ve světě usilujícím o dokonalost.

Malými kroky k velkým životním změnám. Od autora bestselleru Věci, které uvidíte jen když zpomalíte.


Mnozí z nás na různé tlaky v životě reagují tím, že se stáhnou do sebe a problém ignorují, což někdy vede k úzkosti nebo depresi. Jiní reagují tím, že se usilovněji věnují svým povinnostem v práci, ve škole nebo doma, v naději, že to přinese štěstí jim samotným i jejich nejbližším. Co když ale stačí být prostě sám sebou? Stejně jako když v letadle dostaneme pokyn nasadit kyslíkovou masku napřed sobě a teprve pak pomáhat ostatním, musíme být nejprve v míru sami se sebou, než budeme moci být v míru se světem kolem sebe.

Láska k nedokonalým věcemV tomto krásném pokračování svého mezinárodního bestselleru Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte se zen-buddhistický mnich Haemin Sunim s moudrostí sobě vlastní věnuje tématu péče o sebe a tvrdí, že pouze přijetím sebe sama – a všech nedostatků, díky kterým jsme sami sebou – můžeme dosáhnout soucitných a naplňujících vztahů s partnerem, rodinou a přáteli.

Kniha Láska k nedokonalým věcem, kterou doprovází vice než třicet pět barevných ilustrací, potěší vaše oči i srdce a pomůže vám mít rádi sebe, svůj život a každého, kdo do něj patří.
Když se staráte v první řadě o sebe, také svět uzná, že si zasloužíte, aby o vás bylo postaráno.


O autorovi knihy Láska k nedokonalým věcem


Haemin Sunim je jedním z nejvlivnějších současných učitelů zen-buddhismu. Narodil se v Jižní Koreji a studoval ve Spojených státech, silně jej však přitahoval duchovní život a poté, co v Koreji absolvoval formální vzdělávání jako buddhistický mnich, začal o buddhismu také sám vyučovat a přednášet.

Vzniku jeho první knížky Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte předcházelo jeho působení na sociálních sítích – své vědomosti, postřehy a chuť komunikovat s lidmi s úspěchem uplatnil na Facebooku a Twitteru, kde si čtenáři oblíbili jeho jednoduché a přímé rady a odpovědi na nejrůznější dotazy. Nečekaně dobré ohlasy na toto poradenství a rostoucí počet příznivců pak přirozeně vyústily v napsání knihy, ke které se můžeme stále vracet a s vlastním rozvojem v ní nacházet vždy něco nového.


Tuto knihu Láska k nedokonalým věcem zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

ZUZI
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Láska k nedokonalým věcem:

Láska k nedokonalým věcem
Láska k nedokonalým věcem
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles