Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska mého dětství

29. 12. 2010 | Vaše příběhy

Moje maminka má kamarádku, se kterou se kamarádí již od dětství, dokonce spolu chodily do stejného učení, aby byly spolu. Když se maminka i její kamarádka teta Radka vdaly a měly rodiny, už se tak často nescházely, ale bylo pravidlem, že na narozeniny a svátky jsme se celé rodiny navštěvovaly. Teta Radka měla dva syny a jednu dceru.

Když mi bylo asi jedenáct let, její mladší syn Radek se mi začal hrozně líbit. On byl o čtyři roky starší, a tak o nějakých vzájemných sympatiích nemohla být ani řeč. Vždy, když jsme k tetě jeli, těšila jsem se, až Radka uvidím. Ten však většinou nebýval doma. Radek byl moje velká dětská láska. Měl krásné velké oči a tmavé vlasy. Představovala jsem si, jak spolu chodíme.

Když jsem nastoupila na střední školu, začala jsem se seznamovat s novými děvčaty ve třídě. Po několika dnech z nás byla parta holek, které se už trochu znaly. Jedna z nich bydlela ve městě, kde bydlel Radek. V tu dobu jsem ho už tak nemilovala, přeci jen to byla taková dětská láska. Znala jsem už jiné kluky a na Radka jsem si už jen občas vzpomněla. Kamarádka, která bydlela ve městě co Radek, se jmenovala Tereza. S Terezou jsem si rozuměla vůbec nejvíc a po čase jsme se začaly navštěvovat. Ona spala občas u mne a já občas u ní, nebylo to obrovské kamarádství, ale rozuměly jsme si. Jednou se u Terezy ve městě konala diskotéka.

Dalo mi velkou práci přemluvit rodiče, abych na ni mohla, ale nakonec svolili s tím, že ve dvanáct pro mne táta přijede. Moc jsem se těšila a v den "D" jsem se pěkně nalíčila, učesala a vzala si moje nejhezčí oblečení. Když mě táta na diskotéku vezl, Tereza už čekala před budovou. Když jsme vešly dovnitř, zábava byla v plném proudu. Koupily jsme si nějaké pití a chvíli seděly a chvíli tancovaly. Pak otevřeli dveře dva kluci, v jednom z nich jsem hned poznala Radka. Byl z něj opravdu moc hezký kluk, ale protože jsme se nějakou dobu neviděli, nejdřív mě nepoznal, ale pořád se na mě díval. Znal se s Terezou, a tak přišel ke stolu a Tereza mu hned říká, jestli ví, kdo jsem, a on, že asi jo. Pozdravili jsme se a on si s kamarádem šel sednout jinam. Pořád jsem po něm pokukovala a on se na mě taky díval. Uteklo to hrozně rychle a já musela jít. Tereza mě šla vyprovodit, a najednou na mě někdo volá, otočím se, a on Radek, zamával mi a pozdravil mě. Byla jsem v sedmém nebi.

Uteklo několik dní a Tereza mi ve škole říká, že Radek chce mé telefonní číslo. Nemohla jsem tomu uvěřit, tolik let jsem ho milovala. Začali jsme se scházet, a protože se naše rodiny znaly, chodila jsem i k Radkovi domů.

Chodili jsme spolu asi měsíc, když Radek na rovinu řekl, jestli s ním půjdu do postele, nemohla jsem tomu uvěřit, po jednom měsíci? Nevěděla jsem, co mám dělat, ale na tohle jsem se prostě necítila, a tak po rozmyšlení jsem mu řekla, že ne. Od té chvíle se začal chovat úplně jinak a po pár dnech náš vztah skončil.

Od dětství jsem Radka moc chtěla. Nakonec se mi podařilo se s ním sblížit a dokonce s ním chodit, ten měsíc jsem byla hrozně šťastná, protože se mi splnil můj sen z dětství. Ale když jsem Radka poznala, jeho chování, zjistila jsem, že to není ten dokonalý princ, za kterého jsem ho měla, a že jsem se v něm hodně spletla. Sice jsme se rozešli v dobrém s tím, že budeme kamarádi, ale od té doby jsme se neviděli. Bylo jasné, o co Radkovi šlo. Jsem ráda, že jsem s ním tu chvíli chodila, a že jsem neudělala to, co po mně chtěl, kdo ví, jak dlouho by se mnou byl, zda by za mnou ještě druhý den vůbec přijel.

Dnes máme oba už rodiny a když jsme se před nedávnem potkali v jednom nákupním středisku, Radek se ani neobtěžoval mne pozdravit.  Radek měl mé srdce v dětství, kdy jsem spoustu věcí vůbec nechápala. Později chtěl získat něco, co se jen tak někomu nedává, a já jsem ráda, že jsem to nedala jemu, on si to totiž vůbec nezasloužil.

Lipsas - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka