Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Láska, s.r.o.: Premiéra nového sitcomu

18. 09. 2010 | Televizní tipy
Od středy 22. září se mohou diváci těšit na zábavnou novinku na televizní obrazovce. Televize Nova Cinema uvede v premiéře nový komediální seriál Láska, s.r.o. (Love, Inc.). Bude vysílán každý den od pondělí do pátku, vždy v 19.30 hodin.

Láska, s.r.o. je název seznamovací agentury, jejíž jméno se stalo i titulem celého seriálu. Dostaneme se mezi tým dohazovačů, kteří pracují na tom, aby každý zhrzený zákazník dostal možnost najít ideální protějšek – sami však v této oblasti zrovna nezáří a mají co dohánět.

Hlavní slovo má Denise Johnsonová (Busy Philips). Energická, pragmatická mladá žena je v seznamovací činnosti velmi zdatná, a proto na sebe náležitě pyšná. Ne nadarmo se však říká, že kovářova kobyla chodí bosa, a tak v soukromém životě se jí nedaří najít a udržet si toho pravého. Aby se v tom neutápěla, vytyčila si dva pracovní cíle: zaprvé najít dokonalou partnerku bývalému příteli, s nímž by ale vlastně chtěla být sama, a zadruhé obstarat partnera své šéfové.

Majitelka agentury Clea Lavoy (Holly Robinson Peete) se totiž právě rozvádí. Poté co s manželem definitivně usoudili, že plamen své lásky z vysoké školy, kde se poznali, už opravdu neoživí, rozhodli se jít od sebe. Clea se od té doby snaží pomoci mu najít novou spřízněnou duši, sebe však začala zanedbávat. Navíc díky ukotvení v dlouholetém manželství ztratila spojení s reálným světem „singles“. „Projekt Clea“ potřebuje týmovou souhru, a tak na něm s Denise pracují i ostatní zaměstnanci agentury.

Francine (Reagan Gomez-Preston) je temperamentní „party girl“, která dokáže rozjet večírek, i když je zrovna po ruce jen prostředek na mytí oken. Kromě profesionálního seznamování se věnuje také navrhování módy.

Recepční a asistentka Viviana (Ion Loverman) pochází z Argentiny a má jediný cíl: sehnat amerického nápadníka, který by si ji vzal. To by jí zajistilo zelenou kartu a jistotu, že může zůstat ve Spojených státech.

Mezi těmito ženami se zvolna pohybuje nekonformní, výstřední lenoch Barry (Vince Vieluf), který chce žít jen podle svých pravidel.

Hlavní roli Denise hraje Busy Philipps, kterou mohli diváci vidět například v seriálech Dawsonův svět, Pohotovost, Malcolm v nesnázích nebo Terminátor: Příběh Sáry Connorové. Zajímavostí je, že byla vybrána až poté, co byl natočen pilotní díl, v němž tuto roli hrála seriálová matadorka Shannen Doherty (známá především jako Brenda Walshová ze seriálu Beverly Hills 90210).

Kdo by však za jejím vyhazovem čekal nějaký její rozmar nebo hysterickou scénu směrem k natáčecímu kolektivu, kterými proslula, ten je tentokrát vedle. Studio se po testovací projekci pilotní epizody pro inzerenty prostě rozhodlo nahradit ji mladší herečkou. Herecká kolegyně Holly Robinson Peete také pro ni měla jen slova chvály: „Je to skvělá profesionálka. Neudělala nic špatně, ani za to nemohla. Stanice se zkrátka rozhodla jít s její postavou jiným směrem, a ona to plně akceptovala.“

Tvůrčí tým seriálu má za sebou mnoho zajímavých projektů a zkušeností.
Výkonný producent Adam Chase začínal jako scenárista veleúspěšného projektu Přátelé, aby se v něm pak přesunul do pozice producenta.
Druhý z producentů Mark Burg má na kontě řadu filmů, například John Q nebo Perníkový dědek. Společně s dalším producentem seriálu Láska, s.r.o. Orenem Koulesem pak stojí za hororovou sérií The Saw, a hlavně za populárním sitcomem Dva a půl chlapa.

Scenárista Andrew Secunda dříve vymýšlel scénáře a skeče pro zábavné televizní show Late Night With Connan O’Brien a Saturday Night Live.

Cílem seriálu je samozřejmě především bavit a daří se mu to velmi dobře, ale za vtipnými situacemi se skrývá i lehké zamyšlení: Co je to láska? Je to ten pocit, že se země otřásla, nebo snad příjemná jistota, že mám vedle sebe někoho, s kým je mi dobře, rozumíme si a věřím mu?

Láska, s.r.o. (Love, Inc.)
Americký sitcom, 2005
Hrají: Busy Philips, Holly Robinson Peete, Reagan Gomez-Preston, Ion Loverman, Vince Vieluf a další

Od 22. září vysílá televize Nova Cinema každý den v 19.30

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to jsem teda neviděla .....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles