Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lásky čas... na obrazovkách

1. 05. 2011 | Televizní tipy
Opět přichází ten toužebně a netrpělivě očekávaný lásky čas... Zaláskovaný 1. máj můžete prožít na obrazovkách České televize v neděli 1. května 2011.

Tip pro „ranní ptáčata“:
ČT1 05:55 Kouzelný cedníček – pohádka o tom, jak to bylo s vodnickou svatbou (1987). Hrají: M. Stehlík, J. Schwarz, B. Leichnerová, D. Syslová, J. Jurištová a další. Scénář Z. Brunclíková. Kamera V. Štinglová. Režie Vlasta Janečková.

ČT2 10:00 Láska včera, dnes a zítra
Co lidi nejvíc spojuje, ale zároveň rozděluje? Napříč generacemi po tom pátral umělecký tandem Olga Sommerová a její dcera Olga Špátová (2005). Režie O. Sommerová.

ČT1 11:00 Jana Eyrová (1/4) – Jana přichází na panství Thornfield a poznává Edwarda Rochestera. Marta Vančurová a Jan Kačer v televizní adaptaci oblíbeného románu anglické prozaičky Charlotty Brontëové (1972). Dále hrají: J. Adamová, H. Kreihanslová, V. Zinková a další. Scénář J. Bouček. Kamera F. Němec. Režie Věra Jordánová.

ČT1 13:05 Pohádka na přání, o které do čtvrtka 28. 4. hlasují diváci Planety YÓ

Třetí sudička – pohádka o velké lásce, která přemáhá nepřízeň osudu (1986). Hrají: J. Kolařík, V. Fialová, D. Hofmanová, A. Bohušovská a další. Kamera V. Myslivec. Režie Vojtěch Štursa.

O komtesce a zbojníkovi – veselý pohádkový příběh o lásce (1988). Hrají J. Karlík, M. Donutil, I. Žáčková, P. Skřípal, Z. Dvořák a další. Scénář P. Aujezdský. Hudba P. Ulrych. Kamera P. Šindelář. Režie Věra Jordánová.

ČT1 15:00 Starci na chmelu – první, nejslavnější a dosud nepřekonaný český filmový muzikál o chmelové brigádě a o první lásce (1964). Hrají: V. Pucholt, I. Pavlová, M. Zavadil, I. Kačírková, J. Kemr, L. Havelková, Z. Šavrdová a další. Scénář V. Blažek a L. Rychman. Hudba J. Bažant, J. Malásek a V. Hála. Kamera J. Stallich. Režie Ladislav Rychman.

ČT1 17:00 Pyšná princezna
Nejslavnější česká filmová pohádka podle předlohy Boženy Němcové Potrestaná pýcha (1952). Hrají: A. Vránová, V. Ráž, S. Neumann, G. Heverle, M. Sýkorová, M. Kopecký, K. Effa, J. Hlinomaz, J. Kurandová a další. Režie Bořivoj Zeman.

ČT1 20:00 Svatební cesta do Jiljí
Adepti manželství, dříve než se rozhodnete, podrobte svůj vztah zatěžkávací zkoušce – společné dovolené! Libuše Šafránková a Josef Abrhám v populární televizní komedii (1983). Dále hrají: J. Kodet, J. Větrovec, B. Holišová, P. Maršálková, Z. Svěrák, L. Smoljak, J. Skopeček, K. Augusta, V. Vydra, V. Maurer a další. Scénář M. Skála. Kamera J. Tarantík. Režie Hynek Bočan.


ČT1 21:30 Anglický pacient
Láska nezná hranice a ve vzpomínkách je nesmrtelná. Ralph Fiennes v titulní roli amerického filmu, oceněného devíti Oscary (1996). Dále hrají: J. Binocheová, W. Dafoe, K. Scott Thomasová, N. Andrews, C. Firth, J. Wadham, J. Prochnow a další. Scénář a režie Anthony Minghella.



Zdroj: Česká televize

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles