Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Late night show Jana Krause startuje

3. 09. 2010 | Televizní tipy

Známý moderátor Jan Kraus se už v pátek 3. září představí ve své nové late night show – Show Jana Krause. Formát již léta zavedený v zahraničních televizích není v podání Jana Krause neznámý ani českému publiku. Diváci této nové show se tak mohou těšit na zajímavé hosty a břitký humor pohotového i obávaného moderátora.

Prvními hosty v Show Jana Krause budou ministr dopravy Vít Bárta, zpěvačka Klára Vytisková a fakír Petr Fiedor, který zdolal tři české vrcholy – Sněžku, Říp a Blaník – v botách plných střepů. Premiérový díl Show Jana Krause odvysílá Televize PRIMA 3. září ve 21.45.

Fanoušci Jana Krause mají však navíc jedinečnou možnost zažít atmosféru nové show v předstihu. Tým pořadu Jana Krause pro ně připravil exkluzivní předpremiérové natáčení, které bude již tuto středu 1. září od 19.00 v Divadle Ponec. V tomto speciálním „nultém“ díle si Jan Kraus totiž jako své hosty zvolí právě někoho z publika. Najdou se tři odvážlivci, kteří zasednou na pověstnou červenou pohovku a budou čelit všetečným otázkám Jana Krause?

O moderátorovi

Jan Kraus
Český herec, publicista, režisér, dramatik a také porotce show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT je nezaměnitelný svým humorem a pohotovými dotazy. Byl dětskou hereckou hvězdou, herectví ale nestudoval. Menší role hrál v mnoha filmech (např. Dva tygři, Spalovač mrtvol, Dívka na koštěti, Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, Což takhle dát si špenát, Černí baroni aj.). Prosadil se ale hlavně na poli televizních talk show – Sauna, Další, prosím!, O. K. – Občan Kraus nebo Přesčas. Neznámější a u diváků nejoblíbenější se stalo jeho Uvolněte se, prosím!, jehož obdoba se vysílala i na Slovensku pod názvem Bez obáv, prosím! Za tuto show získal ocenění v divácké anketě TýTý za nejlepší program roku a televizní cenu Elsa. Do roku 2009, kdy z funkce odstoupil, byl předsedou Českého filmového a televizního svazu (FITES). Žije s herečkou Ivanou Chýlkovou a je otcem čtyř synů.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !