Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

LazyTown - nový zábavný seriál

30. 05. 2008 | Televizní tipy
Novinkou dětské kabelové televize Jetix, která si hned po uvedení prvních dílů získává u dětí velkou popularitu, je současný světový hit číslo jedna - seriál LazyTown.

LazyTown je zábavný, svěží seriál, ve kterém se mísí rytmická hudba, komedie a barvitý způsob vyprávění rychle se měnícího obráceného světa.

LazyTown  je částečně hraný, částečně animovaný a plný humoru i strhujícího děje. Jeho hrdinové ukazují dětem, jaký je rozdíl mezi sportováním a zdravou výživou a lenošením spojeným s konzumací nezdravých jídel.

LazyTownStephanie přišla do LazyTown z druhého světa a potkala bláznivou skupinku dětí a dospělých, mezi nimi např. nejlínějšího venkovana světa, Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanii, LazyTown je také domovem Sportacuse, atletického superhrdiny, který skáče, poskakuje a přemetá po LazyTown, a pomáhá Stephanii najít cestu ke zdravému životnímu stylu a opustit tak ten jednoduchý nezdravý.

Jedinečný pohled LazyTown kombinuje světy kresleného, loutkového a hraného filmu. Příběhy jsou vždy živé a zábavné, motivující k pevným hodnotám. LazyTown může mít to nejlínější jméno na Zemi, je však přecpaný akcí, energií a silným poselstvím, které vzkazuje, že všechny děti mají vůli uspět.

LazyTown můžou děti sledovat od 19. května každý den v 07:30 a 13:30hod na televizi Jetix.

Podobně jako LazyTown se setkává s obrovským diváckým zájmem již čtvrtý ročník prestižní ankety Jetix Kids Awards, v níž samy děti volí své nejoblíbenější hvězdy. Vyhlášení jejích výsledků spojené s velkolepou show se uskuteční 22. června 2008 od 14 hodin v pražských 02 Žlutých lázních. Vstupné bude ZDARMA.



Zdroj: Jetix

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !