Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léčivý zázrak ze Sibiře: Minerál šungit

5. 02. 2008 | Nemoci
Šungit je 2 miliardy let starý minerál, jehož jediné naleziště se nachází v Karélii, v severozápadním Rusku. Šungit obsahuje křemík a uhlík ve velmi neobvyklé formě tzv. fullerenů a má zcela mimořádné účinky, díky kterému se stává stále oblíbenější pomůckou léčitelů.

Intenzivní výzkumy prokázaly, že šungit má unikátní vliv na vodu – nejen, že ji dezinfikuje a čistí od bakterií, těžkých kovů, sloučenin chloru a dalších škodlivin, ale také ji obohacuje stopovými prvky, aktivuje ji a mění její energeticko informační strukturu. Kromě toho také pohlcuje elektromagnetické záření, harmonizuje prostředí a dokáže ovlivňovat energetický systém lidského těla.
Nejúčinnější je přitom šungit zpracovaný do tvaru přesné zmenšeniny cheopsovy pyramidy, který znásobuje jeho příznivé účinky. A jak šungitovou pyramidu používat?

Minerál šungit
Šungit k léčení: Postavte pyramidu šungitu na stůl, přesně ji srovnejte podle kompasu a postavte se z její severní strany. Položte na stůl ruku s roztaženými prsty 1 cm od pyramidy a přestavujte si, jak z jejího vrcholu proniká do vašeho těla pulsující paprsek až k nemocnému orgánu. Můžete také položit pravou ruku na plochu pyramidy a levou na nemocnou oblast těla, a tím umožnit energii kamene, aby pročistila vaše energetické dráhy.

Šungit k přípravě pyramidální vody: Do 3 l skleněné lahve nalijte pitnou vodu, na dno postavte malou pyramidu a nechte na světlém místě 48–72 hodin.
K ozdravění a harmonizaci celého těla pijte 3x denně 1 dcl. Šungitovou vodu můžete rovněž použít ke kloktání při zánětech v krku a ústech, jako pleťovou vodu proti vráskám a akné nebo k přípravě posilující a uvolňující koupele.

Šungit k odstranění vlivu geopatogenních zón: Postavte pyramidu na kterékoliv místo v pokoji a ona svým působením zharmonizuje prostor v okruhu 5 m, odstraní působení elektromagnetických polí a zlepší složení vzduchu.

K odrušení záření televize či monitoru počítače postavte pyramidu šungitu před obrazovku.

Pyramidy a figurky ze šungitu zakoupíte v Centru Minerva – oáza zdraví a pohody, Sokolovská 82, Praha 8.

Zdroj: www.minervazdravi.com

Petra Dítětová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
o šungitu jsem četla, ale marně sháním šungitovou pyramidu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles