Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ledeckého vánoční hity vznikaly v létě na Kostarice

25. 12. 2010 | Úspěšní lidé

V pražské Hybernii byl štědrý večer už ve středu. Autor zlidovělých českých vánočních hitů Janek Ledecký zde končil své vánoční turné a před vyprodaným sálem přiznal, že některé své vánoční písně napsal v létě na pláži Kostariky. Jako třeba slavnou Ryba rybě.


Vánoční koncerty Janka Ledeckého jsou novou tradicí posledních let. U nás není zřejmě nikdo, kdo by neznal písně Sliby se maj plnit o vánocích nebo A od těch časů. Léty téměř zlidověly a jak přiznala jedna z návštěvnic koncertu v Hibernii, Ledeckého Sliby jsou pro ni tou pravou vánoční atmosférou.


janekJanka doprovázel smyčcový Nostitzův kvartet, který s ním absolvoval během turné všechny koncerty, stejně jako to dělá každý rok. Milým překvapením byl dětský sbor, se kterým si Ledecký zazpíval české vánoční koledy. V Hybernii byl zkrátka štědrý večer. Štědrý na vánočně laděnou muziku a sváteční náladu.


Z koncertu odjel Ledecký se svou rodinou rovnou do Špindlerova Mlýnu, protože vánoce u Ledeckých jsou vždy na lyžích.


Zdroj: Ledecký.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
má asi dva hity a zbytok nestojí zaveľa
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles