Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Legendární americká televizní vystoupení The Beatles konečně vychází na DVD!

11. 11. 2010 | Novinky
Čas od času se v archívu objeví nový materiál o The Beatles, který stojí nejen za zveřejnění, ale i za speciální vydání. Jeden z těch nejzásadnějších materiálů, který se fanouškům dostane do ruky až téměř po padesáti letech, vychází právě v těchto dnech!

Jedná se o legendární vystoupení The Beatles v americkém televizní show Eda Sullivana, který znamenal pro již tehdy celosvětově známou kapelu začátek beatlemanie i za velkou louží. Komplet na dvou DVD totiž přináší čtyři kompletní Ed Sullivan Shows, během kterých The Beatles představili celou dvacítku svých velkých hitů.

Samozřejmě nejdůležitější položkou celého kompletu je úplně první vystoupení The Beatles v americké televizi, které se uskutečnilo 9. února 1964. Tehdy na kapelu čekali tisíce amerických fanoušků nejen na letišti, ale lemovali i cestu k televizni-vystoupeni-the-beatles-dvdhotelu a ty nejskalnější čekali v zimě dlouhé hodiny na to, až jim jejich idolové zamávají z okna.

Samotný debut kapely pak u amerických televizních obrazovek sledovalo více než 73 miliónů, což bylo 86 % všech amerických domácností s televizním přijímačem.
 
Tohle všechno a mnohem víc je též zachyceno na dvoudiskovém kompletu s názvem “The 4 Complete Ed Sullivan Shows Starring The Beatles“,který se tak stává naprosto zásadní položkou v každé diskografii opravdového fanouška této nesmrtelné legendy.

Kromě čtyř kompletních televizních pořadů, během kterých hrála kapela všechny své hity naživo, se můžeme těšit i na rozsáhlé dokumenty ze zákulisí celé přípravy. Komplet přináší i další velké množství raritního materiálu, mezi kterým najdeme například i originální reklamy z tehdejší doby a rozhovory s fanoušky kapely.

Samozřejmě všechen tento raritní materiál prošel speciálním digitálním remasterem a fanouškům je tento unikátní komplet prezentován ve zvuku 5.1 Surround. Jedinečný komplet “The 4 Complete Ed Sullivan Shows Starring The Beatles”vychází u labelu Universal Music právě teď!

Zdroj: Universal Music

Veronika J.
ChytráŽena.cz


 


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Legendární americká televizní vystoupení The Beatles konečně vychází na DVD!:

Legendární americká televizní vystoupení The Beatles konečně vychází na DVD!
Legendární americká televizní vystoupení The Beatles konečně vychází na DVD!
Legendární americká televizní vystoupení The Beatles konečně vychází na DVD!
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
hezký dárek
Obrázek uživatelky
profil
To je docela dobrý tip na vánoční dárek pro tchána.
Obrázek uživatelky
profil
taky ráda poslouchám,už od mládíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Beatles je legenda
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles