Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lékař zralý pro lékaře

22. 10. 2010 | Vaše příběhy
     Je tomu přibližně rok, kdy jsem měla tento zdravotní problém a sama jsem tušila, o jakou diagnózu půjde, jelikož jsem o tomto problému slyšela od kamarádky. To, že se bude tato diagnóza týkat i mne jsem do té doby absolutně netušila. Ale stalo se.
     Neskutečná bolest při chůzi, ani jsem nemohla pořádně došlápnout na patu, jelikož jsem měla pocit mučení, - jako kdyby mne přes patu mlátili.
Opravdu vydržím hodně, ale tohle bylo prostě nesnesitelné. Při své práci také hlavně chodím. Nohu jsem již za sebou spíše tahala. Snažila jsem se nedělat zbytečné kroky. Samozřejmě jsem se nevyhnula otázkám kolegyň, co mám, - či nemám s nohou. Dopad to mělo takový, že nakonec jsem doslova dostala příkazem navštívit lékaře..., a to okamžitě! Bylo mi jednoznačně řečeno, - chci vědět, co s nohou máš, sama to nevíš... - tak koukej, ať už jsi tam! Poslechla jsem.
     Manžel mne k lékaři dovezl.
     Zaklepala jsem na dveře ordinace. Nic. Slyšela jsem jen hlasy a ženský smích. Počkala jsem chvíli. Opět jsem zaklepala. Opakoval se opět smích, hlasy a nic...  Asi jsem si dovolila moc, jelikož měli... a to po druhém zaklepání pouze 10 minut do přestávky, která znamenala konec ordinačních hodin. Zmíním též fakt, že tento den byl pátek.
     Jelikož jsem však byla na poliklinice, kde se dělají rentgeny zcela běžně po celý den, sedla jsem si před jiné dveře a čekala, až na mne přijde řada. Manžel se mne zeptal, proč usedám ..., ...? - že ortoped akorát přichází. Naivně jsem si myslela, že se jde pacientů zeptat, kdo mu klepal na dveře! No, tak to ani náhodou! Vysmátá sestřička šla vedle něj,  pan doktor se snažil tvářit vážně. Tak jsem se zase zvedla a pajdavou chůzí a skoro se slzami v očích, jelikož bolest to opravdu byla hrozná, šla jim naproti. Povídám panu doktorovi: "Dobrý den, pane doktore, vy jste pan doktor ?.......? "Ano, to jsem...!" Tak jsem mu řekla, jaký mám problém, že už ani chodit nemůžu...  a že si myslím, že to bude patní ostruha, že jsem na něj klepala, ale nikdo neotevřel! Tento pan doktor mi řekl, že jdou akorát na oběd a abych přišla v pondělí!!!! Nádhera sama, co? Tak mu povídám...,nic, byla jsem normálně přerušena slovy..., přijďte v pondělí! Lidé, co seděli čekajíc na rentgen jen vrtěli nevěřícně hlavou, jedna paní to neunesla a začala se normálně smát.
     Pan doktor, který kdyby někde ztratil 80 kg , tak by byl možná OK. Ale takový mužský a musí jít na oběd včas, aby náhodou na podvýživu neumřel..., ať si pacienti počkají, třeba i tři dny, no, né???!!!
     Můj manžel byl tak naštvaný, že mne odvezl rovnou do nemocnice na vyšetření. Nespletla jsem se. Opravdu se jednalo o patní ostruhu. Rentgen diagnózu potvrdil a já již v pondělí absolvovala relativně vhodnou léčbu.
     K panu doktorovi,- upřímně řečeno jsem ani jít nechtěla, to že dal přednost obědu před pacientem, jsem čekala. Jelikož se jedná o toho samého p. doktora, díky kterému je můj muž invalidní. Proto můj muž naprosto přesně věděl, že je to on... . Kdyby již tenkrát opravdu léčil a hlavně hledal příčinu, stát by se to nemohlo!!!! A to je názor nejen můj, ale i jiných, ostatních lékařů.


Našemu zdravotnictví opravdu děkuji, ovšem nemám za co!
    

Autor: Vikitorie

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
choroby chodia po ľuďoch, aj po lekároch
Obrázek uživatelky
profil
Dnes je naštěstí možnost změnit lékaře, tedy pokud to není jediný odborník ve městě. Ostruha je velmi bolestivá, často se léčí ozářkami, ale ráda se vrací. Pokud by to bylo možné, rozhodně bych zkusila vyhledat jiného lékaře.
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Někteří lékaři a sestry jsou dobří, ale některým bych také dala korunu.
U některého doktora mám pocit, že vůbec neposlouchá.
Můj tatínek byl dětský lékař a neskončil v ordinaci pokud tam měl ještě lidi, za celé dopoledne se ani nestihl napít,natož si vzít něco k jídlu. Do dneška na něj lidi vzpomínají, jaký to byl pan Doktor.
Naše obvoďačka přijde v 8.oo hod. a v 9.30 či 10.00hod už jde na svačinu, že tam má lidi v čekárně, ji nezajímá
Obrázek uživatelky
profil
příklad toho, že ne všechny sestry a lékaři jsou světci. Opravdu si máme vážit všech?Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles