Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lékaři varují: Nárůst počtu pacientek až o 50 %!

27. 09. 2010 | Nemoci
V letních měsících a také bezprostředně po nich lékaři zaznamenávají velký nárůst počtu pacientek s poruchami mikrobiální flóry pochvy, jejichž příčinou jsou např. častější návštěvy plaveckých bazénů a dalších míst, kde se bakterie dobře množí.

Tyto problémy ohrožují ženy a dívky v každém věku, na českém trhu však existuje účinná pomoc, jak tyto problémy řešit.

"Nejlepší je ale prevence," vzkazují lékaři ženám.

„Do mé ordinace přichází v letních měsících o téměř 50 % víc pacientek s vaginálními záněty než je tomu v ostatních měsících. Nejlepší je, pokud tyto nepříjemné stavy, často doprovázené výtoky, řešíme hned v počáteční fázi nebo dokonce před jejich vznikem, tedy preventivně,“ říká praktický gynekolog MUDr. Vladimír Mulač.

koupaniPodobnou zkušenost mají i další gynekologové, mezi nimi např. MUDr. Jan Sadílek: „Během léta a bezprostředně po letních měsících je nárůst pacientek nejvíce markantní. Příčiny jsou podle něj stále stejné – především nedostatečná hygiena v prostorách, kde je vlhko – tedy bazény, lázně či sauny."

Nepříjemnosti spojené s poruchami mikrobiální flóry pochvy provázejí ženy v každém věku a málokdo se dokáže vyhnout faktorům, které tyto problémy spouštějí. Teplo, koupání, ztížená hygiena na cestách, či léčba antibiotiky, oslabení organismu při infekcích, užívání kontraceptiv, ale i těhotenství a další běžné situace ohrožují ženy a dívky neustále. Je dobré mít proto po ruče pomocníky ve formě vaginálních kapslí. Ty se prodávají s hygienickými aplikátory a proto je pro ženy zavedení snadné a bezpečné.

Chytrá Žena doporučuje
- při potížích návštěvu svého gynekologa rozhodně neodkládejte !


Zdroj: Fermalac

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
určite je to aj viac percent
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles