Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lékařské paprsky, které zkrášlují

23. 04. 2014 | Krása
Laserové paprsky dokáží vylepšit nejednu estetickou vadu a navrátit tak vytouženou krásu. Zářivý úsměv, vypnutá a omlazená pleť, hladká pokožka bez chloupků, jizev a strií – to vše se může stát v dnešní době realitou. Období před létem je udáváno jako ideální doba pro tento typ ošetření, pleť by totiž neměla být vystavena slunečnímu záření. Pokud však použijete krémy s vysokým ochranným faktorem, nemusíte se po zákroku sluníčku vyhýbat. Jak ošetření laserem funguje a s čím vším vám může pomoci? Přinášíme vám několik praktických tipů.

Strie, jizvy, pigmentové skvrny a vrásky budou minulostí…


Americké frakční lasery patří k těm, které můžete využívat celoročně. Jsou totiž zcela unikátní díky vysoké šetrnosti k pokožce. Dokáží vyřešit nejrůznější problémy, od jizev až po pigmentové skvrny. Výborné jsou také při vypnutí a omlazení obličeje a při vyhlazování vrásek.  Za pomoci frakčního neablativního laseru je možné řešit nejrůznější druhy estetických problémů - strie, jizvy, vrásky i jakékoliv jiné nedostatky reliéfu pokožky.

Jedná se o neoperativní, rychlý, velice efektivní a bezbolestný zákrok bez rekonvalescence. Mezi hlavní výhody tohoto typu laseru patří rychlost a nenáročnost, zejména pak dosažení viditelných výsledků bez jakéhokoliv narušení svrchních vrstev kůže. Ošetření tak nezanechává žádné stopy a pacient se může bezprostředně po zákroku vrátit do práce nebo se jít věnovat jiným aktivitám.

Lékařské paprsky, které zkrášlujíKdyž toužíte po zářivém úsměvu…


Bělení zubů pomocí laseru je čím dál tím oblíbenější. Mnoho stomatologů je navíc považuje za jednu z nejbezpečnějších estetických procedur v rámci svého oboru – laserový paprsek je totiž soustředěn pouze na povrch zubu a nehrozí tak zasažení měkké tkáně. Podstata této metody je jednoduchá a spočívá v nanesení speciálního gelu, který se posléze aktivuje pomocí laserového paprsku. Procedura trvá přibližně půl hodiny, je bezbolestná a nevyžaduje anestezii. Výsledek bělení můžete vidět ihned, ale jeho maximální efekt lze zhodnotit až následující den.


Krásná pleť bez cévních vad


Trápí vás kožní vady cévního původu a jejich nevzhlednost vám jen znepříjemňuje život? I tam laserové paprsky pomohou. Cévní lasery si poradí s rozšířenými cévkami, s metličkami, ohněm i s růžovkou. Vysílaný paprsek je dobře absorbován v krevním barvivu a cévky se díky němu smršťují a mizí. Pokožka je tak léčena nejen na povrchu, ale také v oblasti cév, ve spodních vrstvách kůže.

Hladká pokožka bez chloupků


Epilace alexandritovým laserem vás dokáže trvale zbavit nechtěných chloupků v místech, na kterých vám nejvíce překážejí. Princip spočívá v tepelném zničení ložiska růstu ochlupení, tedy vlasové cibulky, na niž se laser velmi přesně zaměřuje. Díky speciálnímu chladicímu systému, který paprsek doprovází, je navíc ošetření zcela bezbolestné. Mezi nejspolehlivější a nejúčinnější alexandritové lasery patří ty americké – zvolíte-li ten správný, chloupky už vás nikdy nebudou znovu obtěžovat.

Zdroj, foto: Mediestetik

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !