Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lenka Lanczová: Milenky a hříšníci

8. 01. 2011 | Knižní tipy

Vydavatelství Víkend

Rok vydání: 2010

Počet stran: 302

Cena: 239,- Kč

 

Nový román spisovatelky Lenky Lanczové Milenky a hříšníci je opět románem pro dospělé ženy. Je-li Vám autorčino jméno v paměti spojené s románky pro –náctileté dívky, dnes to už neplatí. Ačkoliv – možná se k tomuto tématu autorka ještě vrátí. Ale my se vraťme k milenkám a hříšníkům.

 

Hlavní hrdinky jsou hned dvě – dvaačtyřicetiletá učitelka Ivana a osmadvacetiletá účetní Klára. První je šťastně vdaná (tedy aspoň si to myslí), druhá je osamocená. Zdánlivě nemají tyto dvě ženy vůbec nic společného. Až na jednoho muže - Viktora, který je Ivanin manžel a zároveň také Klářin milenec. Nic není tak jednoznačné, jak to vypadá. Život si s námi občas hraje podivnou hru. Některé z nás vdaných si musíme odložit pomyslné růžové brýle, ty ostatní musejí pochopit, že pro ženatého muže jsou a budou jen tou hračkou pro volné chvíle, která navíc může sloužit i pro splnění jeho neuskutečněných sexuálních tužeb, které mu manželka nedopřeje zažít, a to i přesto, že jinak mají bezesporu kvalitní a velmi uspokojivý sex, tedy žádné formální manželství, jak se běžně odůvodňuje milenecký vztah.

 

Charismatický Viktor dokázal vše galantně kočírovat, a když pocítil nebezpečí ze strany milenky Kláry, rozešel se s ní. Pokud si však myslíte, že se s pokorou  vrátil jen a jen do lože své zákonité manželky Ivany, jste na omylu. Bez mrknutí oka přelétl na další kytičku – kamarádku bývalé milenky, která mu dopřála opravdu až  nadstandard včetně právě zmiňované „kamarádky“ Regíny. Viktor z ní necítí nebezpečí, neboť tato si chce muže užívat jen pro potřebu sexu, nikoliv za účelem vzájemného soužití. Což ve skutečnosti znamená spokojenost na obou stranách.

 

Zdá se vám tento propletený příběh nereálný? Vůbec ne. Jen je trošku smutný, jako život samotný. Pokud se do něj ale začtete, nepustí vás až do samého konce.

 

Lenkajitu - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem z toho byla překvapená, znala jsem Lanczovou jako autorku dívčích románků. Ale i ona zřejmě dospěla a tohle by snad měl být její druhý román pro dospělé. První se mi ještě nedostal do rukou, jen vím, že by snad měl být o knihovnici Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
miluji jeji knizky mam jich hromadu,nektere dokonce dvakrat protoze pratele a rodiny vi ze rada ctu,tak jich mam po vic
Obrázek uživatelky
profil
knížka se mi moc líbila!!!
Obrázek uživatelky
profil
Nevěděla jsem, že píše i pro ženy. Její "studentské" romány jsem četla a čtou se dobře. Budu muset v knihovně najít i ty ostatní knihy.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles