Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lenor Parfum des Secrets - Inspirováno krásou.

24. 05. 2019 | Novinky
-Komerční sdělení-

LENOR PARFUM DES SECRETS


Inspirováno krásou. Vytvořeno odborníky. S delší výdrží než u běžných vůní.

Lenor přichází na český trh s novou kolekcí aviváží Parfum des Secrets. Čtyři jedinečně podmanivé varianty – Mystery, Charm, Blush a Kiss byly vytvořeny tak, aby vnesly revoluci v nošení vůně.


Jako součást svého dědictví kladl Lenor vždy důraz na důležitost svěžesti. Vylepšení toho, jak se cítíme v našem oblečení obklopeni dlouhotrvající vůní čistoty a jemným dotykem tkaniny.  

Novinka Lenor Parfum des Secrets MysteryZa pomoci vědy a umění vznikla průlomová receptura, díky níž jsou nyní tradiční výhody Lenoru povzneseny ještě o úroveň výš, a to díky novým luxusním vůním.

Jednotlivé varianty Lenor Parfum des Secrets byly vytvořeny ve spolupráci s předními parfuméry a přinášejí dlouhodobější a sofistikovanější vůně, které dodají dokonalou tečku stylu svého nositele.  

Kolekce jedinečných aviváží Lenor Parfum des Secrets je inspirována okamžiky svádění a schopností zaujmout okolí přitažlivostí, kterou máme všichni v sobě. Lenor Parfum des Secrets představuje – Mystery, Charm, Blush and Kiss.

„Chtěl jsem znovu navodit pocity vznikající v momentech, když jsme sváděni vůní. Vznikla tedy rafinovaná varianta Mystery namíchaná tak, aby vás vyzbrojila pro to, co přijde, svěží Charm škádlící příslibem nových známostí, smetanová Blush odrážející plamen nové romance a opojná varianta Kiss představuje vášeň a intenzitu,“ komentuje Rafael Trujillo, Lenor Perfumer Designer.

NOVINKA - Lenor Parfum des Secrets













Lenor Parfum des Secrets Mystery: Obklopující vůně posazená na hlubokém pižmu, doplněná jedinečnou směsí čerstvých bílých květů a stopou pikantního černého pepře.

Lenor Parfum des Secrets Charm: Okouzlující vůně, Lenor Parfum des Secrets Charm si podmaní vaše smysly osvěžujícím eukalyptem po boku základu tvořeného sofistikovaným pačuli a teplým hřebíčkem.
Novinka Lenor Parfum des Secrets Mystery
Lenor Parfum des Secrets Blush: Svůdná a vznešená vůně představující žhnoucí příslib nového spojení. Příjemné tóny červeného ovoce kombinované se smetanovým a rozmazlujícím santalovým dřevem.

Lenor Parfum des Secrets Kiss: Opojná, bohatá vůně, která překvapí vaše smysly okamžitým potěšením. Spojující dohromady sladké tóny maracuji s uklidňující vůní jantaru.


Doporučená maloobchodní cena Lenor Parfum des Secrets je 139,90 Kč (900 ml). Cena se může v jednotlivých obchodech lišit.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Lenor Parfum des Secrets - Inspirováno krásou.:

Lenor Parfum des Secrets - Inspirováno krásou.
Lenor Parfum des Secrets - Inspirováno krásou.
Lenor Parfum des Secrets - Inspirováno krásou.
Lenor Parfum des Secrets - Inspirováno krásou.
Lenor Parfum des Secrets - Inspirováno krásou.
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !