Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Létání a zlé sny

15. 07. 2010 | Vaše příběhy

Určitě se zdá hodně lidem to samé. Dříve mne ze spánku děsily noční můry. Stále mne naháněli zlí lidé. Snažila jsem se jim uniknout tak dlouho, až jsem se naučila létat, ačkoliv to nebylo nijak zvlášť lehké. Kupodivu je, že se s tímto uměním dokonce někdy skvěle předvádím, přestože jsem malý prcek měřící pouze jednostopadesátpět cm, navíc vážící téměř sedmdesát kg. ,,Já si létám, já se vznáším s radostí." Mám strach, abych o svoji výjimečnou schopnost nepřišla.

Asi jsem si čichla k magii Davida Copperfielda. Jenomže mám tu smůlu, že on se svým uměním živí a já se mohu vyřádit pouze v noci. Když spím. Ale ke spokojenosti mi tento pocit stačí. Kolik lidí může říci, že létá. Já se ke svému koníčku, mohu li to tak říci, často a ráda vracím. Jak by ne. Je to přímo povznášející pocit. Umět létat.

Také jsem začala věřit na reinkarnaci a posmrtný život. Již od dětství mne sužoval stále se opakující nehezký sen. Vždy jsem byla někde, odkud jsem nemohla a stále se na mne sypal a sypal písek. Měla jsem ho všude, plnila se mi jím ústa. Nemohla jsem dýchat. Z hrozného snu jsem se sice probrala, ale vždy jsem ještě měla pískem ucpanou pusu. Protivná zrnka maličkých kaménků jsem vždy plivala. Kdyby se mi sen zdál pouze jednou, ale tyto písečné přeludy mne pronásledovaly do dospělosti, takže jsem si začala říkat, že na nich bude něco pravdy. Věřím, že jsem zahynula někde zasypaná pískem a znovu přišla na náš krásný svět. Doufám, že mne tento sen již přestane pronásledovat a v klidu si budu moci užívat pohody a štěstí.
Jednou jsem se probudila s tím, že můj nejmladší syn přišel o ruku. Vždy jsem se také proto o svého mazánka bála. Když se někam zatoulal, hledala jsem ho s obavami. Naštěstí vše vždy dobře dopadlo. Doufám, že se můj hrozný sen nesplní. Přesto mám stále největší obavy právě o Petra.

Někdy ze snu pláču, občas mluvím nahlas tak, že se probudím a poslouchám kdo hovoří. Poprvé mi dalo docela práci, nežli jsem zjistila, že vlastně povídám já sama. Ale to jsem byla ještě malá a mladá holka.

I když si ve snu vytrpím své, mám štěstí, že se probudím, vše zlé je pryč a je krásný den. Asi takovéto noční běsy potřebuji, abych si vážila všeho báječného kolem sebe, přestože mi život nedopadl podle mých představ. Nemám svůj byt, nemám práci, nemám peníze.
Mám děti - syny. Takže se mám o koho opřít.
Ale přes všechny překážky a nezdary v životě díky za každé nové ráno.

Poliscais – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nejlepší sny jsou LÍTACÍ. To ví i kapela Priessnitz! Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles