Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letecký den plný zábavy pro vás v Olomouci!

24. 08. 2018 | Kultura
Vrcholí přípravy pro parádní zážitek na konci prázdnin pro celou rodinu. Už v pátek 24. a v sobotu 25. srpna 2018 se na letišti v Olomouci-Neředíně koná Letecký den. Program sobotní letecké show zatím ladíme, nicméně již nyní vás rádi nalákáme na hudební a zážitkové chuťovky programu.

Letiště Olomouc slaví 100. narozeniny, a proto je tentokrát program speciálně dvoudenní. V pátek vás čekají od 15.00 hodin kapely ve stylu country, vyhlídkové lety, seskoky s padákem a další letecké aktivity.

V sobotu se na vás těší v doprovodném programu RADIO HANÁ STAGE, kde vám budou k tanci a poslechu od dopoledne do noci hrát ten nejlepší hudební výběr rockové, popové a country kapely. O zábavu se postará objev rádia Haná - Fleksible, a rádia Skyrock - Headache. Na vaše oblíbené songy vám v nápaditém aranžmá zahraje kapela Golden delicious a veselou čtverylku si můžete zatančit při koncertech country kapel Koněboj, CountrAll a Otěže.

Letecký den plný zábavy pro vás v Olomouci!Letecký den v Olomouci se i letos pyšní kvalitní statickou ukázkou vojenské techniky a k prohlédnutí bude vybavení naší armády. Můžete si také vyzkoušet virtuální realitu nebo si vybrat nové auto či práci. To a více najdete v GREEN ZÓNĚ.

Jedinečnou zábavu pro vaše děti má na letišti připravenou DĚTSKÁ ZÓNA. Rozesměje je balónkový klaun, nové dovednosti získají v tvořivých dílničkách, dechberoucí triky předvede kouzelník a jedinečnou památku budete mít díky fotkám se superhrdiny. Jednoduše skvělá zábava v doprovodném programu Leteckého dne v Olomouc!

Již brzy vám představíme i program letových ukázek. Prozatím můžeme prozradit, že létání uvidíte už od sobotního dopoledne. Uvidíte velkou prezentaci RC modelářů s velkými leteckými modely a dynamickou ukázkou bojů z první a druhé světové války. V sobotních odpoledních hodinách a to od 13.00 začne hlavní letecký program.

Letecký den Olomouc, Letiště Olomouc-Neředín,
24. srpna od 15h
25. srpna 2018 od 10h

Doprovodný program Leteckého dne v sobotu 25. 8. 2018

RÁDIO HANÁ STAGE (pódium) 10 až 22 hod.
10.00 Výsledek - talent Rádia Haná 2018
11.30 Headache - rockoví kantoři - objev Skyrocku 2018
13.00 Oficiální zahájení leteckého programu
13.05 Country blok s kapelami Koněboj a CoutryAll
16.00 Golden Delicious - koncert
17.30 Fleksible - objev Rádia Haná 2017
19.00 Country blok s kapelou Otěže
22.00 Ukončení programu

DĚTSKÁ ZÓNA (u pódia) 10 až 18 hod.
Dopoledne taneční a sportovní pohybové aktivity, kroužky, workshopy, ukázky sportů, 7. průzkumná jednotka Olomouc. Odpoledne malování na obličej, balónkový klaun, stavebnice, malování, tvorba dárkových předmětů, zpívánky na pódiu, vystoupení kouzelníka, superhrdinové a komentování doprovodného programu Leteckého dne.

GREEN ZÓNA (u pódia) 10 až 18 hod.

Prezentace vojenské techniky, airsoft, virtuální realita, stan Kaufland, stan AAA Auto a další.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Letecký den plný zábavy pro vás v Olomouci!:

Letecký den plný zábavy pro vás v Olomouci!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !