Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Letňany budou o víkendu patřit dětem, milovníkům hraček, her a modelářům

30. 09. 2010 | Kultura

Na veletrzích FOR BABIES, FOR TOYS potkáte Ivanu Chýlkovou, Jana Svěráka i Ewu Farnou!

Ve čtvrtek 30. 9. 2010 se brány Pražského veletržního areálu v Letňanech otevřou rodičům, dětem, ale také milovníkům her, hraček a modelářům. Začínají zde veletrhy FOR TOYS – veletrh hraček a her, FOR BABIES – veletrh potřeb pro děti a veletrh MODEL HOBBY. Návštěvníky veletrhů FOR TOYS a FOR BABIES čeká přes 180 vystavovatelů, kteří představí novinky z hraček, her, hlavolamů, stolních i videoher, dětského nábytku, kojeneckých potřeb, kočárků, autosedaček a dětských sportovních potřeb. Bohatý doprovodný program veletrhů nabídne dopravní hřiště i diskotéku pro děti, EKO-ZOO a v rámci 3. Littlest Pet Shop Show vystoupí Ewa Farna.

Doprovodný program i pro náročné

Veletrhy doplní pestrý doprovodný program pro děti i jejich rodiče. V soutěžích mohou malí návštěvníci získat řadu atraktivních cen včetně např. plyšového „kamaráda“ - křečka ZHU ZHU Pets od firmy SmartLife. V rámci veletrhů FOR TOYS a FOR BABIES proběhne i pokus o nový Český rekord – „Řetězový pád největšího počtu benefičních cihel“. Řetěz z cihel vytvoří nápis AKCE CIHLA. Pád odstartuje v sobotu ve 14 hodin letošní patronka Akce cihla herečka Ivana Chýlková. Sobotní odpoledne zpestří i autogramiáda Jana Svěráka, otce oblíbené postavy medvídka z filmu Kuky se vrací. Po celý veletrh se mohou návštěvníci potkat s oblíbenou zpěvačkou Inkou Rybářovou a televizním klaunem Rybičkou, které znáte z televizního pořadu UP Paráda.

 

Praktické informace pro návštěvníky

Pro návštěvníky je připraveno parkování u letiště zdarma. Snadná dostupnost areálu je podpořena blízkostí stanice metra Letňany. Samozřejmostí jsou kvalitní služby pro návštěvníky i zázemí pro kojící maminky a nejmladší návštěvníky.

 

Kdo se na veletrhu představí?

Největším vystavovatelem bude na veletrhu Hasbro Czech výrobce hraček a her jako jsou Monopoly, novinka Rummikub nebo Littlest Pet Shop s expozicí 1.144m2. Připraven je zde i samostatný doprovodný program společnosti. Jako další významný vystavovatel se s více než 200m2 představí ADC Blackfire Entertaiment, který uvede i novou edici karetní hry Pokémon Undanted. Přední distributor počítačových her a videoher, herních konzolí Nintendo letadel a vrtulníků Silverlit a tanků VsTank ConQuest Entertainment na veletrhu představí horké novinky Trackmania, F1 2010 a další.

Své produkty z oblasti hraček a her budou prezentovat i další významné firmy Olymptoy, Smarlife, Piatnik Praha, Legáček a Darovánek a Billard centrum. Potřeby pro děti, představí Špuntík, MALVEL, Babypoint – Hana Gergelová, firmy MAMAJA group, AUTOSEATING i Group Fashion a Dětský design a další. Více než 180 vystavovatelů je zárukou kvalitního veletrhu, který uspokojí i náročné návštěvníky.

 

Zdroj: FOR TOYS

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vhodné pre detičky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles