Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní měsíce = žně pro neseriózní poskytovatele nebankovních půjček.

4. 08. 2015 | Finance
-Komerční sdělení-

Vy si ale můžete půjčit seriózně


Dnes Vám poradíme, na co se zaměřit v doně, kdy si budete vybírat, u které společnosti požádáte o nebankovní půjčku. Cena za nedbalost je opravdu vysoká, níže uvedené řádky tedy čtěte opravdu pečlivě…


Peníze od nebankovní společnosti si půjčujte vždy dle zákona o spotřebitelském úvěru. Vždy se také zajímejte o to, jak daná nebankovní společnost řeší případné spory (hlavně to, kde je řeší, někteří poskytovatelé mohou spory se svými klienty řešit např. ve Velké Británii, Lotyšsku, Holandsku apod.)

Nespoléhejte přitom na to, že od částky 5 000 Kč jsou poskytovatelé nebankovních půjček půjčovat peníze dle zákona o spotřebitelském úvěru. Praxe je bohužel taková, že neseriózní poskytovatelé půjček Vám, aniž byste si toho všimnuli, poskytnou více půjček na nižší částky, tj. místo jedné půjčky na 8 000 Kč Vám poskytnou 2 půjčky na 4 000 Kč, což jim umožní půjčit Vám peníze dle občanského zákoníku.

neseriozní poskytovatelé nebankovních půjčekJaké jsou hlavní nevýhody půjčky dle občanského zákoníku?

Poskytovatel půjčky Vám v případě, že si půjčujte dle občanského zákoníku, nemusí sdělit celkové náklady na úvěr (tzv. RPSN), tj. v pozadí na Vás mohou číhat obrovské poplatky, kterými Vás poskytovatel může zatížit za cokoliv se mu zlíbí. U nebankovní půjčky poskytnuté dle občanského zákoníku po Vás poskytovatel rovněž může požadovat některou z nestandardních forem zajištění, např. rozhodčí doložku, směnku, ručení nemovitostí.

Co dalšího na Vás mohou chystat neseriózní poskytovatelé nebankovních půjček?

Méně poctiví poskytovatelé půjček se na Vás budou rovněž snažit vydělat tím, že s Vámi budou komunikovat přes tzv. barevné linky zpoplatněné speciálním tarifem (účet za telefonát, během kterého budete žádat o půjčku, Vás tak může přijít i na stovky korun).
Důležitá je samozřejmě i politika nebankovní společnosti vůči dlužníkům s opožděnou splátkou, tj. to, jak brzy odprodávají pohledávky za těmito dlužníky, jaké jsou možnosti prodloužení splátky a jaké jsou sankce za opožděnou splátku.

Máme pro Vás příklad seriózního poskytovatele nebankovní půjčky

Samozřejmě pro Vás máme i radu, kde si vzít nebankovní půjčku, aniž byste riskovali, že Vaše smlouva o půjčce bude obsahovat nějakou nekalost. Tím doporučením je nebankovní půjčka od společnosti Kouzelná půjčka, která peníze poskytuje vždy dle zákona o spotřebitelském úvěru, ke komunikaci s ní není využívána barevná linka, splatnost půjčky u této společnosti si můžete neomezeně prodlužovat za poplatek 1 000 Kč. Serióznost nabídky společnosti Kouzelné půjčky v lednu roku 2015 potvrdil i velký test nebankovních půjček publikovaný na portálu iDnes.cz, ve kterém se společnost Kouzelná půjčka umístila na 2. – 3. místě.

V okamžiku, kdy budete potřebovat vyřešit krátkodobý nedostatek financí, se tedy s důvěrou obraťte na tuto společnost.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles