Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní péče o tělo

21. 07. 2015 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Léto se právě chystá pořádně udeřit, ale vás to jistě nezaskočí! Těšíte se, že si odpočinete u rybníka, řeky nebo u moře? Budete chodit pravidelně na veřejné koupaliště či jste si pořídili bazén a čeká vás dokonalý relax na zahradě? Letní počasí vás snadno vyláká ven, ale nezapomeňte, že o tělo musíte správně pečovat. 

Zdravé a silné vlasy


Vlasy jsou velmi citlivé, proto vyžadují dostatečnou péči. Právě během léta na ně působí slunce, mořská sůl nebo chlorovaná voda z bazénů. Vlasy nejsou jako pokožka, která signalizuje problém, když se spálí. Jakmile vlasy nechráníte a vysuší se, bývá už pozdě. Před odletem na dovolenou si můžete například zajít na hloubkovou regeneraci vlasů.

Na dovolené se věnujte odpočinku i péči o vlasy. Pomůže jim, kdy si je každý večer umyjete, aplikujete hydratační masku a necháte volně proschnout. Nejlépe uděláte, když si odpustíte používání kulmy, žehličky na vlasy a kartáče. Ochranu před intenzivní sílou paprsků zajistí i vhodné pokrývky hlavy. V obchodech naleznete mnoho barevných odstínů, takže se krásně sladíte s plavkami.

Letní péče o těloDehydrovaná pleť vám nepřidá na kráse


Dostatečný pitný režim je základem správného životního stylu. Během letního období o to víc platí pravidlo, že základem krásy je voda.
Bez dostatečného přísunu tekutin se budete cítit malátně, ale i pokožka nebude dostatečně hydratovaná. Pleť bude mít sklon k tvorbě vrásek a bude vypadat jako bez života. Proto si dopřejte minimálně dva litry tekutin denně, ideálně čistou vodu nebo bylinkové čaje.

Vyzkoušet můžete i různé druhy cereálních nápojů s obsahem mnohým vitamínů a minerálních látek. Nenechte se zmást klimatizací, díky níž se budete méně potit a cítit pohodlně. Klimatizace vysušuje vzduch a je nutné pít více. Nečekejte na dobu, kdy pocítíte žízeň, tehdy už pozdě, tělo signalizuje dehydrataci. Pijte průběžně a berte si všude sebou alespoň malou lahev vody.

letní péče o tělo













Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Letní péče o tělo:

Letní péče o tělo
Letní péče o tělo
Letní péče o tělo
Letní péče o tělo
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem se kdysi po opalování vůbec nemazala a pak jsem v noci trpěla.. teď jsem chytřejší a po každém opalování se mažu Panthenolem od Swissu. Nejvíc si kupuji gel, který chladí a je příjemný. Pokožku hydratuje, takže se vůbec neloupu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles