Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní příběhy o vodě

30. 08. 2010 | Vaše příběhy

Když byly děti menší, tak jsme hodně prázdninových dní trávili na městském koupališti. Všechny děti se naučily plavat právě tady, jen ten nejmladší se otrkal na Brněnské přehradě, kde si dal závody s labutí…

Jednou jsem se rozhodla svého chotě otestovat, zda umí dávat pozor nejen na dětičky, ale také na mě. Viděl, že jsem vlezla do poloviny pro plavce, po pár záběrech jsem proplavala do oddělení pro menší děti a neplavce. Klekla jsem si na kolena, takže mi byla vidět mezi kachničkami, žabkami a kruhy jen hlava.  Ze břehu jí ale muž nemohl vidět. Pozorovala  jsem, jak sedí na dece a pojídá s dětmi zmrzlinu. Najednou se zadíval do bazénu a rychle vstal. Zavolal na mě jménem a nic. Viděla jsem, že se blíží plavčík a on se chystá si s ním promluvit. Raději jsem vstala a ukázala se. To byla ale sprška. Prý jsem jako malá holka!

Tenkrát jsem také poprvé v životě jela na skluzavce. Vyrůstala jsem na vesnici  a tam žádné takové atrakce nebyly. Vyčíhla jsem si, kdy se plavčík nedíval a sklouzla jsem se po dětské skluzavce. Byla to hrůza, chtěla jsem brzdit, ale nebylo čím….Už mě na ní nikdo nedostal a o tobogánech a jiných nesmyslech ani nemluvím.

Své první, a doufám že i poslední, klíště jsem chytla také zde. To už byly děti větší a byli jsme se koupat sami s manželem.

Leželi jsme pod stromy a najednou mi muž říká, máš na břiše nějaký drobek. Jenomže nešel dolů a tak jsme konstatovali, že to bude asi klíště. Nebylo čím jej vyndat , tak jsem vyhledala plavčíka a ten mně doporučil paní zdravotnici  v přízemí.

Paní se už evidentně nudila a tak byla moc ráda, že má pacienta.

Řekla mi, ať se položím a to už jsem měla trochu strach. Vy mi to klíště chcete vyoperovat ?  Ne, jen, abych měla k němu dobrý přístup. Vzala mýdlo a klíště během chvilky vykroutila.  Poté mi ranku vydezinfikovala a bylo hotovo.

Hned jak jsem se vrátila na deku, začalo se zatahovat nebe. Než jsme jí sbalili a zaběhli do bufetu, začalo lít jako z konve.

Takový slejvák jsem dlouho nezažila. Po hranolcích, hamburgeru, cole a pivu se zase vyčasilo a tak jsme si mohli svůj dovolenkový den užít.

Dnes už máme na koupališti nerezové bazény, tobogán jaký svět neviděl, vlnobití, mořský příboj a jiné atrakce, ale to už se nám moc do toho mumraje nechce. Raději si ve stínu něco dobrého grilujeme, dáme si skleničku vychlazeného piva nebo bílého vínka a když je nám až moc teplo, sedneme si v bazénku na dvoře a osvěžíme se…

 

bertice – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Letní příběhy o vodě:

Letní příběhy o vodě
Letní příběhy o vodě
Letní příběhy o vodě
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkTaky jsem jela na skluzavce..SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkkrásné a úsměvné vyprávění!!!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles