Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Letní svatba na zahradě? Ano!

22. 03. 2019 | Svatba
-Komerční sdělení-
letní svatba na zahradě
Zdroj: Pexels.com


Současný trend svateb je jasný. Bohémský styl, obřady, ale i hostiny pod širým nebem, přírodní dekorace, luční kvítí a jednoduché svatební šaty jsou na špičce oblíbenosti. A co je hlavní, svatbu venku můžete uspořádat během celého roku a klidně rovnou na vaší zahradě. Na co všechno byste měli myslet?

Počasí je prevít


Ačkoliv můžete mít slunce v duši, ani ta nejdokonalejší předpověď počasí vám o vašem svatebním dnu nemusí vyjít podle vašeho přání. Navíc plánování svatby trvá minimálně několik týdnů a do té doby se může vše změnit. Připravte se i na mokrou variantu a budete v suchu. Party stan je tím nejsnadnějším způsobem, jak mít jistotu, že si váš svatební den vy i vaši hosté užijete bez zbytečných nervů a nepohodlí. Takový party stan si totiž dnes už můžete vybavit stejně jako taneční sál.

TIP: Osvědčené firmy vám party stany zajistí včetně montáže a doplňkových služeb.

Letní svatba na zahradě
Zdroj: AB-party.cz (základní party stan)

Teplo, světlo i taneční parket


Party stan není jenom přístřešek před deštěm a větrem, kam vám při první příležitosti nateče a budete se brodit bahnem. Je plnohodnotnou variantou vaší oslavy pod hvězdami. Je také ideálním místem, kam se přesunout, když teplota v noci klesne. Průhledné stěny vpustí dovnitř světlo, dřevěná podlaha, koberce, osvětlení a vytápění, ozvučení, ale třeba také klasické vstupní dvoukřídlé dveře jsou dostupné varianty ve vybavení a je jen na vás, jaké budete mít požadavky.

Dopřejte si pohodlí a dostatek místa


Svatba venku je krásný zážitek, ale i když vám počasí vyjde a je krásně slunečno, zase vám bude chybět stín. Přístřešek vám poskytne pohodlí. Postranní stěny stanu se dají snadno vyrolovat a dovnitř vám bude foukat čerstvý vánek, a nebo pomůžou větráky. Vaše přístřeší by mělo také odpovídat velikosti vaší veselky tak, aby se tam dalo pohodlně sednout, vešla se tam kapela a také občerstvení a třeba i koutek pro malé děti.

Na co nezapomenout


Svatba venku má svá specifika a tady je několik důležitých věci, na které byste kromě přístřešku určitě neměli zapomenout. Pokud už víte, v kolik hodin bude probíhat obřad, běžte se podívat ve stejnou hodinu na vaše vysněné místo. Předejdete tak nepříjemným a možná i nečekaným překvapením. Zjistěte si polohu slunce, aby vám nesvítilo do očí. Ač se to zdá možná přehnané, i komáři vám mohou váš den znepříjemnit. Pomohou vám směsi bylin, a nebo klasické odpuzovače.

TIP: Pokud chcete mít maximum věcí pod kontrolou, uspořádejte svatbu na svém pozemku.

Dekorace z lesa a kapradí


Svatba venku nutně neznamená, že si vystačíte pouze s přírodní dekorací. Světelné dekorace, lampiony a girlandy ke zahradním slavnostem neodmyslitelně patří. S výzdobou pronajatého stanu vám také na vaše přání pomůžou dodavatelé. Stačí si zvolit styl, který se vám líbí.
svatební dekorace Zdroj: Valeria Boltneva



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to je romantika..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles