Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov

29. 08. 2018 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Léto vrcholí a vy pravděpodobně často přemýšlíte, v jakých plavkách zazáříte na koupališti, kde koupíte nejlepší meloun nebo jak nejrychleji zchladíte rozpálený interiér vašeho domu. Nezapomněli jste ale na něco? Zatímco v zimě se můžeme přetrhnout, abychom vyrobili všelijaké svícny nebo rozvěsili po domě dostatečné množství vánočních řetězů, v létě dáváme dekoracím trochu na frak.

V letních měsících je potřeba, aby byl váš dům nebo byt vzdušný a svěží. Zapomeňte tedy na pletené přehozy, huňaté spací ponožky odložte do šuplíku a udělejte si svůj domov útulnější za pomoci jednoduchých, ale zároveň slušivých dekorací.

Co je doma, to se počítá


LomaxKošíky, svíčky postavené na kamíncích v průhledném skle nebo například malé lucerničky. V posledních letech se rozmáhá trend malých bytových doplňků, díky kterým bude váš domov útulnější. Pořiďte si malou konvičku, do které nasypete hlínu a zasadíte květinu. Vedle takové konvičky pak můžete umístit fotorámeček zachycující vaši oblíbenou momentku a svíčku, kterou omotáte přírodní stuhou.

Nebojte se ani závěsných dekorací. Až půjdete na procházku do lesa, vyhlídněte si dobře vysušenou a hezkou větev, například březovou. Poproste pak drahou polovičku, aby větev upevnil na vybranou stěnu nebo například do okna. Pak už potřebujete jen motouz, tři větší zavařovací sklenice nebo baňky a květiny. Provázkem pevně omotáte vrchní část sklenice a uvážete ji k větvi. Nádobky pak naplníte vodou a vložíte do nich čerstvé květiny. Krásně vypadají například pivoňky.

Kreativní exteriér


A co se venkovní části domu týče, nejprve se zaměřte na vchodové dveře. Ty jsou zpravidla tím prvním, co návštěva vašeho obydlí vidí, a proto je důležité vašim hostům jejich dojem zpříjemnit. Louky jsou plné rozkvetlých květů, tak pro nějaké z nich vyrazte a dejte je sušit. Cestou to vezměte kolem obilného pole a také si vyberte pár úlovků. Pak už jen stačí koupit podklad pro věnec, nějakou přírodní stuhu a můžete se pustit do práce.


Lomax

Krásně vypadají nejenom květy mochyně, ale například i sušené fialové bodláky, levandule nebo slaměnky. Na konstrukci věnce vše připevníte za pomoci tavicí pistole a pak už jen zbývá umístit hotové dílo na dveře.

Nezapomeňte také ozdobit okna, ať mají sousedé co závidět. Pokud zrovna na všech oknech nemáte květináče, můžete využít potenciál parapetů i jinak. Ku příkladu si můžete pořídit proutěný květník, do kterého nasbíráte mechové polštářky, přidáte několik oblázků, vrbové proutí nebo šišky. Do truhlíku můžete rovněž umístit malé keramické ozdoby. Fantazii se meze nekladou. A pokud si nejste jistí, že něco tak abstraktního zvládnete, svěřte tuto práci dětem. Ty vás rozhodně nezklamou.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov:

Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov
Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov
Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zkusím to, díky za radu Smajlík Viděla jsem jen ten odkaz pod mým , takže proto má odpověď ...
Obrázek uživatelky
profil
Já myslela klávesu na pc F5,já hlasuji na mobilu a mobil si piše co chce
Obrázek uživatelky
profil
Díky za radu, ale nemám facebook...
Obrázek uživatelky
profil
ale já nemámfb a ani po tom netoužím Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Používej f5,bude se ti to rychleji načítat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles