Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov

29. 08. 2018 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Léto vrcholí a vy pravděpodobně často přemýšlíte, v jakých plavkách zazáříte na koupališti, kde koupíte nejlepší meloun nebo jak nejrychleji zchladíte rozpálený interiér vašeho domu. Nezapomněli jste ale na něco? Zatímco v zimě se můžeme přetrhnout, abychom vyrobili všelijaké svícny nebo rozvěsili po domě dostatečné množství vánočních řetězů, v létě dáváme dekoracím trochu na frak.

V letních měsících je potřeba, aby byl váš dům nebo byt vzdušný a svěží. Zapomeňte tedy na pletené přehozy, huňaté spací ponožky odložte do šuplíku a udělejte si svůj domov útulnější za pomoci jednoduchých, ale zároveň slušivých dekorací.

Co je doma, to se počítá


LomaxKošíky, svíčky postavené na kamíncích v průhledném skle nebo například malé lucerničky. V posledních letech se rozmáhá trend malých bytových doplňků, díky kterým bude váš domov útulnější. Pořiďte si malou konvičku, do které nasypete hlínu a zasadíte květinu. Vedle takové konvičky pak můžete umístit fotorámeček zachycující vaši oblíbenou momentku a svíčku, kterou omotáte přírodní stuhou.

Nebojte se ani závěsných dekorací. Až půjdete na procházku do lesa, vyhlídněte si dobře vysušenou a hezkou větev, například březovou. Poproste pak drahou polovičku, aby větev upevnil na vybranou stěnu nebo například do okna. Pak už potřebujete jen motouz, tři větší zavařovací sklenice nebo baňky a květiny. Provázkem pevně omotáte vrchní část sklenice a uvážete ji k větvi. Nádobky pak naplníte vodou a vložíte do nich čerstvé květiny. Krásně vypadají například pivoňky.

Kreativní exteriér


A co se venkovní části domu týče, nejprve se zaměřte na vchodové dveře. Ty jsou zpravidla tím prvním, co návštěva vašeho obydlí vidí, a proto je důležité vašim hostům jejich dojem zpříjemnit. Louky jsou plné rozkvetlých květů, tak pro nějaké z nich vyrazte a dejte je sušit. Cestou to vezměte kolem obilného pole a také si vyberte pár úlovků. Pak už jen stačí koupit podklad pro věnec, nějakou přírodní stuhu a můžete se pustit do práce.


Lomax

Krásně vypadají nejenom květy mochyně, ale například i sušené fialové bodláky, levandule nebo slaměnky. Na konstrukci věnce vše připevníte za pomoci tavicí pistole a pak už jen zbývá umístit hotové dílo na dveře.

Nezapomeňte také ozdobit okna, ať mají sousedé co závidět. Pokud zrovna na všech oknech nemáte květináče, můžete využít potenciál parapetů i jinak. Ku příkladu si můžete pořídit proutěný květník, do kterého nasbíráte mechové polštářky, přidáte několik oblázků, vrbové proutí nebo šišky. Do truhlíku můžete rovněž umístit malé keramické ozdoby. Fantazii se meze nekladou. A pokud si nejste jistí, že něco tak abstraktního zvládnete, svěřte tuto práci dětem. Ty vás rozhodně nezklamou.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov:

Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov
Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov
Letní vychytávky, které ozvláštní váš domov
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1…   17   18   19   20  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
taky přeji krásný večer a hezký lovSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dobrý večerSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
V neděli 22.10 od 21.40-22.00 šperky
Obrázek uživatelky
profil
svícny,lucerny,svíčky,to milujiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles